c# şifreleyici önerisi

her şeyi tiklersen program çökebilir, açılmayabilir vs.
.net reactor + vmp'ye pek gerek yok, yine de sen bilirsin.
knk bak sanada gerçekten çok soru sordum ama özür dilerim ve cevapladığın içinde teşekkür ederim.

knk sen gerek yok dedin ama yani bi etkisi olur mu? çok azıcık bir etkisi olsa bile benim için kafi.
bu arada .net reactor + vmprotect i c# forms projemde yapacağım eğer etkisi olursa

knk bak sanada gerçekten çok soru sordum ama özür dilerim ve cevapladığın içinde teşekkür ederim.

knk sen gerek yok dedin ama yani bi etkisi olur mu? çok azıcık bir etkisi olsa bile benim için kafi.
bu arada .net reactor + vmprotect i c# forms projemde yapacağım eğer etkisi olursa
Reactor herkese açık araçlarla unpack edilebiliyor zaten, vmprotect ile stacklesen bile vmp'yi kaldırabilen reactor'un içinden geçer :D
gereksiz bence.

Reactor herkese açık araçlarla unpack edilebiliyor zaten, vmprotect ile stacklesen bile vmp'yi kaldırabilen reactor'un içinden geçer :D
gereksiz bence.
tmdır ben ne olur ne olmaz ikisini birden kullanayım :cool:
gereksiz bence.
knk sence ilk .net reactor ile mi şifreleyim yoksa ilk vmp ile şifreleyim yoksa fark etmiyo mu

gereksiz bence.
knk bu videodakileri yapsam yetiyo mu ekstradan bir şey yapmam gerekiyor mu

https://cheatglobal.com/konu/vmprotect-ultimate-version-3-6-0-1416-Crâck.34651/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt