C++ Projem için auth isteği

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Crâck yemeyen auth varmı ki

keyauth kullan 10 dolar mk
Bu Keyauth un neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum, programı okuyabildiğim sürece istersen ananauth olsun genede kırarım lisansı dalgama bakarım. Kendiniz basit bir lisans - database - kontrol sistemi yazamıyorsanız sizden çıkan o ürünü kim alır ki zaten. Aklımda deli sorular...

Bu Keyauth un neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum, programı okuyabildiğim sürece istersen ananauth olsun genede kırarım lisansı dalgama bakarım. Kendiniz basit bir lisans - database - kontrol sistemi yazamıyorsanız sizden çıkan o ürünü kim alır ki zaten. Aklımda deli sorular...
kırılması kolay ve ota boka para istiyor çok haklısınız hocam

fluxauth kullanabilirsin ücretsiz kankam

Local ile authun ne alakası var o zmn? Keyauth yeterli bi auth gibi gozukuyor ama open source direkt kendi hostuna kurup patır pıtır emulate edebilirsin hiç bir sorunda olmaz localde keyauth dışında ekleyebileceğin bi güvenlik varsa (ufak hwid checkler gibi) kullan

Xor ne alaka aq :D
xor kullanarak neyi koruyorsun mg adamlar auth sisteminde soket sistemi eşi benzeri olmayan tek taraflı şifreler kullanıyor onca şey yapıyorlar yine Crâck yiyorlar adam xor demiş ya la :D

Bu işten anlamayan hile alamak isteyen ama detayları bilmeyen insanlar

xor kullanarak neyi koruyorsun mg adamlar auth sisteminde soket sistemi eşi benzeri olmayan tek taraflı şifreler kullanıyor onca şey yapıyorlar yine Crâck yiyorlar adam xor demiş ya la :D
GLj1sRUXMAAFVVz.jpg

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt