fxaq
Uzman Üye
- İletişim
tamam noname hasanBoş bi çarsın learn more
tamam noname hasanBoş bi çarsın learn more
fluxauth kanka tabiki keyauth devri kapandı sanırımC++ hilem var key auth dışında ücretsiz veya pahalı olmayan auth arıyorum
Bu Keyauth un neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum, programı okuyabildiğim sürece istersen ananauth olsun genede kırarım lisansı dalgama bakarım. Kendiniz basit bir lisans - database - kontrol sistemi yazamıyorsanız sizden çıkan o ürünü kim alır ki zaten. Aklımda deli sorular...keyauth kullan 10 dolar mk
kırılması kolay ve ota boka para istiyor çok haklısınız hocamBu Keyauth un neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum, programı okuyabildiğim sürece istersen ananauth olsun genede kırarım lisansı dalgama bakarım. Kendiniz basit bir lisans - database - kontrol sistemi yazamıyorsanız sizden çıkan o ürünü kim alır ki zaten. Aklımda deli sorular...
xor kullanarak neyi koruyorsun mg adamlar auth sisteminde soket sistemi eşi benzeri olmayan tek taraflı şifreler kullanıyor onca şey yapıyorlar yine Crâck yiyorlar adam xor demiş ya laLocal ile authun ne alakası var o zmn? Keyauth yeterli bi auth gibi gozukuyor ama open source direkt kendi hostuna kurup patır pıtır emulate edebilirsin hiç bir sorunda olmaz localde keyauth dışında ekleyebileceğin bi güvenlik varsa (ufak hwid checkler gibi) kullan
Xor ne alaka aq
Bu işten anlamayan hile alamak isteyen ama detayları bilmeyen insanlarBu Keyauth un neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum, programı okuyabildiğim sürece istersen ananauth olsun genede kırarım lisansı dalgama bakarım. Kendiniz basit bir lisans - database - kontrol sistemi yazamıyorsanız sizden çıkan o ürünü kim alır ki zaten. Aklımda deli sorular...
xor kullanarak neyi koruyorsun mg adamlar auth sisteminde soket sistemi eşi benzeri olmayan tek taraflı şifreler kullanıyor onca şey yapıyorlar yine Crâck yiyorlar adam xor demiş ya la