C++ Öğrenmek İstiyorum Tavsiyeleriniz Neler ?

TheMagician

Gold Üye
Arkadaşlar yazılım ile ilgili hiçbir bilgim yok. Sadece çok küçük bir miktarda python 3 biliyorum. Oda yetmez zaten. Udemy'de hazır kurslar 50 tl olmuşken C++ öğrenmek istiyorum. Alan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ? Yada C++ öğrenme diyen varsa başka birşey önerebilir mi ?

Arkadaşlar yazılım ile ilgili hiçbir bilgim yok. Sadece çok küçük bir miktarda python 3 biliyorum. Oda yetmez zaten. Udemy'de hazır kurslar 50 tl olmuşken C++ öğrenmek istiyorum. Alan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ? Yada C++ öğrenme diyen varsa başka birşey önerebilir mi ?
'nın C++ derslerini almıştım, gayet güzeldi, beğendim. Önerebilirim.

C++ Nesne tabanli bir programlama dilidir. Yazımı ve okunması diğer dillere göre biraz daha zordur. Sana tavsitem;
1-Patika.dev adresine gir , sıfırdan yazılım eğitimlerine başla terminolojiyi öğren.
2-Patika.dev adresinden algoritma dersleri al.(Bunlar çok önemli)
3-Emin değilim ama Patika da varsa C++ yoksa youtube üzerinden C++ dersleri yeterli olur. Sana tavsiyem c++ yerine Golang veyahut c# öğrenmen.

C# kesinlikle doğru bir seçim olur. bir dili iyi öğrendikten sonra diğer dilleri öğrenmek çok daha kolaydır. C# ve Java syntax olarak birbirine çok yakındır mesela. Çok zorlanilmayacagi kanaatindeyim ben . Html ve Css ile başlamak sadece sizi motive eder. Css bir dil değil zaten. Stil vermek için kullanılır. Daha afilli görünsün diye. Html de bir işaretleme dilidir. Sadece bu ikisi ile bir yazılım çıkaramazsınız ortaya. Veriye erişmek gerek. Bunun için de ya javascript'e ihtiyaç duyarsınız ya da nesne yönelimli bir dile.

C++ Nesne tabanli bir programlama dilidir. Yazımı ve okunması diğer dillere göre biraz daha zordur. Sana tavsitem;
1-Patika.dev adresine gir , sıfırdan yazılım eğitimlerine başla terminolojiyi öğren.
2-Patika.dev adresinden algoritma dersleri al.(Bunlar çok önemli)
3-Emin değilim ama Patika da varsa C++ yoksa youtube üzerinden C++ dersleri yeterli olur. Sana tavsiyem c++ yerine Golang veyahut c# öğrenmen.
Bu bilgiyi ilk başlarda hile yazmak yada Crâck işlemleri için kullanmayı düşünüyorum. Daha sonra gelişirsem program yazmayı deneyebilirim. Doğru yolda mıyım ?

Bu bilgiyi ilk başlarda hile yazmak yada Crâck işlemleri için kullanmayı düşünüyorum. Daha sonra gelişirsem program yazmayı deneyebilirim. Doğru yolda mıyım ?
İlk defa yazılıma başlayacaksan py gibi dillerden başlamanı öneririm. C++ gibi dillerden başlamak hata olur, acısını çektim.

Hayır yanlış yoldasınız, programlamaya Crâck işlerinden başlayamazsınız.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt