c++ csgo hilesi derlemek için "LLVM (clang-cl) (yüklü değil)" hatası alıyorum "LLVM Clang" Yüklüyorum Fakat hala aynı hata devam ediyor nasıl çözebilirim ?
bu şekilde;
Knk öyle bi anlatmışsın ki eline saglik hiç bisi anlamadım
- Öncelikle, Visual Studio 2019 veya daha yeni bir sürümü yüklediğinizden emin olun. Bu hatanın, eski bir Visual Studio sürümünde oluşabileceği durumlar vardır.
- Visual Studio yükledikten sonra, "LLVM Clang" bileşeninin yüklü olup olmadığını kontrol edin. Bunun için Visual Studio Installer uygulamasını açın ve "Düzenle" düğmesine tıklayın.
- Açılan ekranda, "İşlevsel Dil Araçları" altında "LLVM Clang Araçları" seçeneğinin seçili olduğundan emin olun.
- Eğer bu seçenek seçili değilse, seçin ve "Değişiklikleri Uygula" düğmesine tıklayın. Gerekli dosyalar otomatik olarak indirilip yüklenecektir.
- Eğer "LLVM Clang Araçları" seçeneği zaten seçili ise, Visual Studio Installer'dan "Tamir" seçeneğini seçerek tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
- Sorun hala devam ediyorsa, LLVM Clang'ın doğru bir şekilde yüklendiğinden emin olun. LLVM Clang'ı doğrudan indirip yükleyebilirsiniz. LLVM Clang'ın resmi websitesi olan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinden indirebilirsiniz.- LLVM Clang'ı yükledikten sonra, Visual Studio'nun ayarlarını güncelleyin. Visual Studio'nun "Araçlar > Seçenekler > Proje ve Çözümleme > C++ > Genel" menüsünde, "Platform Araç Seti" seçeneğinin "LLVM (clang-cl)" olarak ayarlandığından emin olun.
- Yaptığınız değişiklikleri kaydedin ve Visual Studio'yu yeniden başlatın.