Kendi hileni falan yaptıgın yok kanka, holly paste'ini forumda paylasıp kirletmezsen sevinirim, 0dan jni hook ile cr hilesi yazabilen birinin küçük bir loader yapamama ihtimali yok. Ban yemeni umuyorumcraftrise hilesi yakuza client tarzi bişey
Kendi hileni falan yaptıgın yok kanka, holly paste'ini forumda paylasıp kirletmezsen sevinirim, 0dan jni hook ile cr hilesi yazabilen birinin küçük bir loader yapamama ihtimali yok. Ban yemeni umuyorumcraftrise hilesi yakuza client tarzi bişey
tamamdırKendi hileni falan yaptıgın yok kanka, holly paste'ini forumda paylasıp kirletmezsen sevinirim, 0dan jni hook ile cr hilesi yazabilen birinin küçük bir loader yapamama ihtimali yok. Ban yemeni umuyorum
O tip nasil oluyor tam olarak kanka 3 4 reach blok atabiliyormuyuzcraftrise hilesi yakuza client tarzi bişey
discord ; caganyyy ekle dostumc++ ile hile loaderi yapabilecek varmi karsiliğinde cıkarcagım hileden sınırsız key verebilirim
attım reisdiscord ; caganyyy ekle dostum
Katılıyorumyaptığın hile 10 dakikada Crâck yiyecek zaten jarın içine authu bırak tahminen obf bile basmamışsındır
örnek verdım farkettıysenkey auth mu flux auth yap key auth 2 dk da geçerim
ücretli yaparım piyasanın en sağlam loaderini jarınada auth sistemi eklerim obf de basarım jarına dostumc++ ile hile loaderi yapabilecek varmi karsiliğinde cıkarcagım hileden sınırsız key verebilirim
ŞMQPALALAPWLSMSJSOWKSMDJücretli yaparım piyasanın en sağlam loaderini jarınada koruma eklerim