Çözüldü c diskte yer yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tek1Flex

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaslar c diskimde yer kalmamis suan 70gb bos yer var treesize de 100gb users klasoru yer kaplıyor onun içindeki appdatayı falan silsem nolur merak ettim

prefetch,%temp%,temp, dosyalarını silip denetim masasından program kaldırdan gerkesiz programları kaldırırsın hocam kullanmadığın

• Başlat menüsünden “çalıştır” yazarak komut sistemini açınız. yada “windows + r” Tuşlarına aynı anda basın,
  • Çalıştır (run) ekranına ” %temp% ” kodunu yazıp “enter” basın,
  • 2 Çalıştır (run) ekranına ” prefetch ” kodunu yazıp “enter” basın,
  • Açılan bölümdeki tüm klasörleri silin, Merak etmeyin sistemi etkileyen klasörler değildir.
  • Daha Sonra geri dönüşün kutunuzuda boşaltmayı unutmayın.

• Başlat menüsünden “cmd” yazarak komut sistemini açınız.
  • Cmd ekranına “cipher/w:c” yazıp “enter” basın. Bu kod bilgisayarımızda eskiden bizim silmiş olduğumuz önemsiz yer kaplayan dosyaları silecektir.
  • Yazmış olduğum kod’da “cipher/w:c” “C” yerine bilgisayarınızda işetim sistemi hangi diske yüklüyse o diskin harfini yazmalısınız.

• Geçici dosyaları silmek için:
    1. Görev çubuğundaki arama kutusuna disk temizleme yazın ve sonuç listesinden Disk Temizleme'yi seçin.
    2. Temizlemek istediğiniz istediğiniz sürücüyü ve ardından Tamam'ı seçin.
    3. Silinecek dosyalar bölümünde silmek istediğiniz dosya türlerini seçin. Dosya türünün açıklamasını görmek için dosya türünü seçin.
    4. Tamam'ı seçin.
  • Daha fazla alan boşaltmanız gerekiyorsa sistem dosyalarını da silebilirsiniz:
    1. Disk Temizleme aracında, Sistem dosyalarını temizle seçeneğini belirleyin.
    2. Kurtulmak istediğiniz dosya türlerini seçin. Dosya türünün açıklamasını görmek için dosya türünü seçin.
    3. Tamam'ı seçin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cleaner kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt