Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
artık biraz ekibim ile mola vermek istiyoruz o yüzden c++ üzerinde bilgili, imgui bilen, aç gözlülük yapmayacak, uzun vaadeli çalışacak birisi aranıyor, işine önem veren, cıvıklık yapmayacak kişiler yazsın, işini düzgün yaptığı taktirde para konusunu kafasına takmasın
Eğlence ortamı anlarsın ya kanka sattıkça tüm kodu sen yazacaksın ama %30 u sana şahsen ben kodu parayla satarım kodun satılanından pay almak yerine direkt koddan alırım
Eğlence ortamı anlarsın ya kanka sattıkça tüm kodu sen yazacaksın ama %30 u sana şahsen ben kodu parayla satarım kodun satılanından pay almak yerine direkt koddan alırım
adam ben ortam aramıyorum ne yapılacağını söyle dese zaten fazlasıyla gösterdiği emeğin parasını veririm dostum önce biraz mesaj kas sonra senle muhattap olalım