Arıyorum c++ developer arıyorum

arwinstar

Platinum Üye
Ticaret Puanı:
  0 / 0
artık biraz ekibim ile mola vermek istiyoruz o yüzden c++ üzerinde bilgili, imgui bilen, aç gözlülük yapmayacak, uzun vaadeli çalışacak birisi aranıyor, işine önem veren, cıvıklık yapmayacak kişiler yazsın, işini düzgün yaptığı taktirde para konusunu kafasına takmasın :)

dc: vokalrd​

Son düzenleme:
Yazılımı bedavaya getirme itemi +9

para verip kod yazdırmak değil, gel muhabbet ederiz eğleniriz oyun gireriz sonra işimize bakarız işine önem veren, cıvıklık yapmayacak kişiler yazsın :)

para verip kod yazdırmak değil, gel muhabbet ederiz eğleniriz oyun gireriz sonra işimize bakarız işine önem veren, cıvıklık yapmayacak kişiler yazsın :)
Eğlence ortamı anlarsın ya kanka sattıkça tüm kodu sen yazacaksın ama %30 u sana şahsen ben kodu parayla satarım kodun satılanından pay almak yerine direkt koddan alırım

Eğlence ortamı anlarsın ya kanka sattıkça tüm kodu sen yazacaksın ama %30 u sana şahsen ben kodu parayla satarım kodun satılanından pay almak yerine direkt koddan alırım
zaten öyle olmuyor mu ki

adam ben ortam aramıyorum ne yapılacağını söyle dese zaten fazlasıyla gösterdiği emeğin parasını veririm dostum önce biraz mesaj kas sonra senle muhattap olalım :)

dediğim gibi adam ben ortam aramıyorum derse emeğinin karşılığı ne ise veririm öyle yok %30 motuz ile uğraşacak kadar minik iş yapmıyorum iyi forumlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt