denedim fakat tam yapamıyorgemini 3.0 pro
denedim fakat tam yapamıyorgemini 3.0 pro
O dediğin şey kodu baştan aşağı bidaha yazmak kanki stealer için diyorsan onu yapacak tek bir adam çıkar burdan o da senin stealer projeni görse taşşak geçer gibipython kodu c++ çevrilecek detayları discorddan konuşalım
hiç bir yerden bakmadan falan demiyorumki tabikide yapay zekadan falan yardım alabilir, ben c++ temelinden falan anlamadığım için yapay zeka bile olsa zorlanıyorumO dediğin şey kodu baştan aşağı bidaha yazmak kanki stealer için diyorsan onu yapacak tek bir adam çıkar burdan o da senin stealer projeni görse taşşak geçer gibi
la bebe mıllete sallayıp duruyon bı sıkım bıldıgın yok sus artık isin paso prim mesaj kasmak yeter en zıt sensın aqO dediğin şey kodu baştan aşağı bidaha yazmak kanki stealer için diyorsan onu yapacak tek bir adam çıkar burdan o da senin stealer projeni görse taşşak geçer gibi
Karşılığı ne olucakhiç bir yerden bakmadan falan demiyorumki tabikide yapay zekadan falan yardım alabilir, ben c++ temelinden falan anlamadığım için yapay zeka bile olsa zorlanıyorum
Ne anlatıyon la gpt devla bebe mıllete sallayıp duruyon bı sıkım bıldıgın yok sus artık isin paso prim mesaj kasmak yeter en zıt sensın aq
doksene la bebe ıcraatıını cok ıyıysen 10 gunluk hesapla sallıyon paso pp yok bısey yokKarşılığı ne olucak
Ne anlatıyon la gpt dev
Pp olunca icraatci mi oluyoz it + 5 yılım var burda rahat ol aslandoksene la bebe ıcraatıını cok ıyıysen 10 gunluk hesapla sallıyon paso pp yok bısey yok