C++ Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrionSoftware

Kara Gül • Republic of Turkey
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
C++
X64
Themida

8/10

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
OpenSSL dll gerekiyor, tcp auth? Themida'yı yarı yarıya unpackledim fakat yine pek bir şey yok. Yarın bir göz atacağım sanırım.
Selamlar, evet TCP Auth kullanıldı, iyi incelemeler diliyorum.

VMProtectin sahibi mi bilmiyorum ama,çok yetenekli ve bilgili birisi.Cidden hayran kaldım.
Ben de, bundan sonra yapabileceğim son bir fix var, onu da kırarsa tekrar fixleyemeceğim sanırsam ve yaptığı patch tüm loaderlarımda çalışabilecek gibi görünüyor... Yine de fixlemek için elimizden geleni yapıyoruz şimdilik.

Her Crâck Me'de kırılıyor olabilirim fakat bunu o kadar dar görmeyin, hala CrâckMe açabiliyor olmak bile çok zor, çünkü her yeni CrâckMe'de önceki patchi fixlemem gerek ve bu çok zor...

Обещай мне, что больше не будешь использовать Themida.

image.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt