C++ c_trace sürekli 0 oluyor

Yallah diyen 3 iq eleman da senmiydin yoksa ? lol Arab artigi isen o SS de yazdigim sana cok dokunmus olsa gerek.

Bu arada SS i tam at. Kari gibi keserek atma xd

Konuya gelicek olursak. Ben ne sormusum sen ne cevap vermissin. Adam sana acknex motorundaki Trace fonksiyonunu sormamis, gitmissin GPT ye "zulu trace fonksiyon kodla bana" yazip buraya yapistirmissin cevabi.
boş yapmışsın kral

Yallah diyen 3 iq eleman da senmiydin yoksa ? lol Arab artigi isen o SS de yazdigim sana cok dokunmus olsa gerek.

Bu arada SS i tam at. Kari gibi keserek atma xd

Konuya gelicek olursak. Ben ne sormusum sen ne cevap vermissin. Adam sana acknex motorundaki Trace fonksiyonunu sormamis, gitmissin GPT ye "zulu trace fonksiyon kodla bana" yazip buraya yapistirmissin cevabi.
git zulaya neler yapmışım onları araştır amk şaklabanı gpt falan diyor hala gpt nin release dateinden haberi yok lol

boş yapmışsın kral
Sen disardan karisma bakayim olaya.

git zulaya neler yapmışım onları araştır amk şaklabanı gpt falan diyor hala gpt nin release dateinden haberi yok lol
Ay essegim benim sinirlendi birden kufur etmeye basladi. Niye boyle terbiyesizlesti bu cocuk ?

Zulaya neler yaptigimi arastir felan diyor. Adini sapini bir bu forumda duymusum. Google a adini yazsam sonuc cikmayacak. Gelmis arastir felan yaziyor.

Ay essegim benim sinirlendi birden kufur etmeye basladi. Niye boyle terbiyesizlesti bu cocuk ?

Zulaya neler yaptigimi arastir felan diyor. Adini sapini bir bu forumda duymusum. Google a adini yazsam sonuc cikmayacak. Gelmis arastir felan yaziyor.
psikologtan randevu al yatışını yapsınlar amk şizofreni laflara bak

Kod:
c_ignore(2, 3, 5, 6, 8, 9, 10);
var trace = c_trace(&camera, &head, _VAR(IGNORE_ME | IGNORE_PASSABLE | USE_BOX | NOFOG));
bool bvisible = (trace <= 0);
Kodu deneyip dönüş yapacagım hocam

Hocam kendisi apathe nin kurucularindan biri birtilen oyunda nam salmış biri saygı duydugum bi insandır geçmişini bilmiyorsun galiba ama saglam adamdır

Kamera ve ctrace vektörlerini vec for bone den mi çekecegiz @shadowsyscall

Son düzenleme:
C++:
void call_c_ignore() {
    VECTOR vec1 = {2};
    VECTOR vec2 = {3};
    VECTOR vec3 = {5};
    VECTOR vec4 = {6};
    VECTOR vec5 = {8};
    VECTOR vec6 = {9};
    VECTOR vec7 = {10};

c_ignore(&vec1, &vec2, _VAR(IGNORE_ME | IGNORE_PASSABLE | USE_BOX | NOFOG));
    c_ignore(&vec3, &vec4, _VAR(IGNORE_ME | IGNORE_PASSABLE | USE_BOX | NOFOG));
    c_ignore(&vec5, &vec6, _VAR(IGNORE_ME | IGNORE_PASSABLE | USE_BOX | NOFOG));
    c_ignore(&vec7, &vec1, _VAR(IGNORE_ME | IGNORE_PASSABLE | USE_BOX | NOFOG));
}

void loop1(Vector LocalPos, Vector EntityPos) {
    VECTOR trace_pos1 = { LocalPos.x, LocalPos.y, LocalPos.z };

call_c_ignore();

var trace = c_trace(&trace_pos1, &bHead,_VAR(IGNORE_ME | IGNORE_PASSABLE | USE_BOX | NOFOG));

bool bvisible = (trace <= 0);
    std::cout << "result: " << bvisible << std::endl;
}

Kod bu herhangi bi degisiklik olmadi

Oyun motoru acknex kodu biraktim sizinde fikrniz var ise

c_trace ve pow un fonksiyonlarınıda atar mısın?
Kodu ekledim

C++:
VECTOR trace_pos1 = { LocalPos.x, LocalPos.y, LocalPos.z };
VECTOR trace_pos2 = { EntityPos.x, EntityPos.y, EntityPos.z };
int traceResult1 = c_trace(&trace_pos1, &trace_pos2, IGNORE_ME | IGNORE_PASSABLE );
std::cout << "c_trace Result 1: " << traceResult1 << "\n";
float distance = sqrt(pow(EntityPos.x - LocalPos.x, 2) + pow(EntityPos.y - LocalPos.y, 2) + pow(EntityPos.z - LocalPos.z, 2));
distance /= 100.f;
std::cout << "LocalPos: (" << LocalPos.x << ", " << LocalPos.y << ", " << LocalPos.z << ") | "
    << "EntityPos: (" << EntityPos.x << ", " << EntityPos.y << ", " << EntityPos.z << ") | "
    << "Distance: " << distance << " | c_trace Result1: " << traceResult1 << "\n";

Localpos ile entitypos doğru. Bunu da distance kullanarak anlıyorum. Distance doğru çeviriyor fakat c_trace devamlı olarak 0 döndürüyor. Bir türlü bu sorunu çözemedim. Anlayan bir arkadaş, yardımcı olabilir mi?
kodun verdiği cevabi gonderir misin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt