⭐Byundefined Valorant Permanent | SPOOFER | ✅ Format, Bios, Raid Gerektirmez! All Motherboards WORKED ✅!

amidewin satiyo adam neyini kotuluyelim
Altta ki yorumları yapan kardeşlerimin cevaplarını seni umarım tatmin etmiştir şimdi işine bak dostum hadi :)

Olm piyasada siz yokken bu adam vardı oturduğunuz yerden havlamayın. Adamın onaylı konusu var, sizede izlemek düşer havlamayın konunun altında.

@Yetkili iyi satışlar <3
Çok teşekkür ederim kardeşim

çoluk çocuk konuya sallamışta kuşak farkı yapıcak birşey yok, işini sağlam yapan, iade konusunda güvenilir tecrübeli biri uzun zaman sonra foruma merhamet göstermiş
EyvAllah kardeşim adamsınız

Kral tek birşey sorcam düzgünce cevap istiyorum ona göre alıcam, amidewin mi program

Çekirdek düzeyi falan diyorlar hocam onlardan mı
kral adamın yapabileceği max şey amidewin zaten belki farklı serialler çünki kısıtlı donanımlara ban atılabiliyor ami biosun androidi gibi birşey yazılımları sağlıyor o yüzden programın ismi (ami)dewin windows için ami programı gibi birşey çekirdek düzeyi dediğin kernel driver oda temp spoofera giriyor

kral adamın yapabileceği max şey amidewin zaten belki farklı serialler çünki kısıtlı donanımlara ban atılabiliyor ami biosun androidi gibi birşey yazılımları sağlıyor o yüzden programın ismi (ami)dewin windows için ami programı gibi birşey çekirdek düzeyi dediğin kernel driver oda temp spoofera giriyor
Hocam ami yazılımı değil kesinlikle ami yazılımı olsa insyle anakartlarda çalışan bir spoofer olmaz ve spooferın icinde tpmbypass mevcut tek tuşla spoofunuz atılıyor ve bilgisayarı yeniden başlatıp sadece oyuna giriyorsunuz tabi ki bazı anakartlar da yeri geliyor format gerekiyor ki bunu zaten belirttik ama piyasada kiler gibi yok tpmbypass ayrı onu aç her bilgisayar actıgında su dosyaya bas gibi şeyler asla yok TEK TUŞ İLE BÜTÜN SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR.

kral daşşak geçiyorum oltaya sende düşdün
kral geçmiş mesajlarından az buçuk ne olduğunu biliyorum sanırsam giriş seviyesi web'le uğraşıyorsun ancak mesajı sana değil diğer üyelere itafen yazdım soruyu sen sorduğun için sana yönelik sıfat kullandım

kral geçmiş mesajlarından az buçuk ne olduğunu biliyorum sanırsam giriş seviyesi c++ la uğraşıyorsun ancak mesajı sana değil diğer üyelere itafen yazdım soruyu sen sorduğun için sana yönelik sıfat kullandım
Visual arkadaş smurf hesap arasın bu konular onu aşar zaten cok ciddiye alınacak biri değil :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt