WhereYq
Uzman Üye
- İletişim
Yok kanka açmadık key yedekleri vardı bir daha yap diyorum sadeceOlum en son sizin databaseyi sildim bütün gün böyle eşek gibi key açtınız mı mr bölükbaşı
Yok kanka açmadık key yedekleri vardı bir daha yap diyorum sadeceOlum en son sizin databaseyi sildim bütün gün böyle eşek gibi key açtınız mı mr bölükbaşı
Gülme krizine girdim evde. Birde tarığın hesabına girmiş ordan atıyor. Senin crackinide fixlemediler bu arada sadece offset dosyasını sildi o yüzden çalışmadı Şimdi de offset dosyasını geri koyup keyauth patchlemiş Adam hem exit sc4m atıp insanları dolandırıyor hemde yüzsüz gibi burda prim kasıyor@Genisys Kendi yaptıkları hileyi exit attı diye Crâck diye paylaşmış eşek herif bu furkan veledi baya sıkıntı yaratıyor fta'ya el atmak lazım
Loaderı teslim aldım tester bulayım size at avrat detectionu atmayı göstericem benden methodlar öğrendin bugünlerde abilik taslıyonYok kanka açmadık key yedekleri vardı bir daha yap diyorum sadece
Yok kanka açmadık key yedekleri vardı bir daha yap diyorum sadece
Ne methodu öğrenmişim la sülalesine kadar detect ettir istediğin şeyi paylaş hvci açık guarded okuyamıyon diye ucde yardım istesene senLoaderı teslim aldım tester bulayım size at avrat detectionu atmayı göstericem benden methodlar öğrendin bugünlerde abilik taslıyon
Kendi hilesini paylaşmış Crâck diye modlardan düzeltme gelirse iyi olur
Detectedmj la bu
eşek yardım istemedim millete söyledim HVCI açık guarded region kapanıyor diye ortaokul ingilizcenle devam et senNe methodu öğrenmişim la sülalesine kadar detect ettir istediğin şeyi paylaş hvci açık guarded okuyamıyon diye ucde yardım istesene sen
Kanıt nerde? loaderin authu şu an bana ait değil vexpe ait ve korumalı exeKendi hilesini paylaşmış Crâck diye modlardan düzeltme gelirse iyi olur
Usta dc'den bi ulaş artık beEn son ne yaptığımı farketmediniz herhalde ucubeler sizi
Hvci açık guarded okuyamadığın için aimbot, spike info, ability gibi özellikleri kaldırdın bilgine. Vuln driver devam.Ne methodu öğrenmişim la sülalesine kadar detect ettir istediğin şeyi paylaş hvci açık guarded okuyamıyon diye ucde yardım istesene sen