Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür ederiz.

Discord adresimize gelerek öğrenebilirsiniz efendim. discord.gg/bytesoftware

Teşekkürler.
saolsun hıckımse yardımcı olmadı adama yardımcı olurmusunuz dıyorum sıteden bas al diyor :D cok dehşet bir yetkili kadrosu win11 gecmıyormuş bide galiba

saolsun hıckımse yardımcı olmadı adama yardımcı olurmusunuz dıyorum sıteden bas al diyor :D cok dehşet bir yetkili kadrosu win11 gecmıyormuş bide galiba
Fiyat sordunuz zaten tam olarak nasıl bir yardım istiyorsunuz? Fiyatlandırma sitemizde mevcut, diğer sorularınızı da discord üzerinden sorduğunuzda zaten cevabı veriliyor. Yetkili kadromuz gayet iyi. Günde yüzlerce ticket tamamlıyorlar bu yüzden ticketları hızlı şekilde çözüp diğerine geçmeleri gerekiyor. Windows11 desteklemiyor destekleyen spooferda yok zaten.

Fiyat sordunuz zaten tam olarak nasıl bir yardım istiyorsunuz? Fiyatlandırma sitemizde mevcut, diğer sorularınızı da discord üzerinden sorduğunuzda zaten cevabı veriliyor. Yetkili kadromuz gayet iyi. Günde yüzlerce ticket tamamlıyorlar bu yüzden ticketları hızlı şekilde çözüp diğerine geçmeleri gerekiyor. Windows11 desteklemiyor destekleyen spooferda yok zaten.
yok sızın acınızdan demıyorum orada bır yetkılı vardı sabah yardım ıstedım ıste ıcınde nassıl yapılcagını yazdı falan dedı kurulumunu isteksizdi ondan dedim herneyse win11 seyden dıyorum sitenizde win 11 gecıyor yazıyorda ondan dedım

kardeşim internal bir ürün externaldan nasıl güvenli oluyor memory'e erişiyorsun

yok sızın acınızdan demıyorum orada bır yetkılı vardı sabah yardım ıstedım ıste ıcınde nassıl yapılcagını yazdı falan dedı kurulumunu isteksizdi ondan dedim herneyse win11 seyden dıyorum sitenizde win 11 gecıyor yazıyorda ondan dedım
Belki tüm gece ayakta kalmıştır bitkin düşmüştür olabilir böyle şeyler. Kesinlikle isteksiz değiller emin olun. Hilelerimiz win11 destekliyor fakat biz önermiyoruz. Win11 gerçekten sıkıntılı hile ve spoofer konusunda. Bu yüzden en garanti yol win10 öneriyoruz herkese.
kardeşim internal bir ürün externaldan nasıl güvenli oluyor memory'e erişiyorsun
Bu denklemi şöyle hesaplamalısın. Internal ve External ürünleri aynı seviyede geliştiriciler yaparsa internal daima daha güvenlidir. Kullandığınız external aimbotlu ürünlerin bile yarısı memory erişiyor zaten. Teorik olarak açıklaması uğraştırıcı fakat internal daima daha performanslı ve daha güvenlidir. Sadece global markete bakarak en büyük firmaların internal yapıp sattığını görebilirsin. En basit mantık bile böyle, external daha güvenli olsaydı milyarlık devler external yapardı. External kolaya kaçmaktır.

Bir dip not daha. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum. Riot external ürünlere nerdeyse dokunmuyor bile. Detected olanlar tamamen amatör paster devler yüzünden. Riotun asıl derdi internal ürünler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt