beleşler daha iyi mi yorum yapmak için yapmışsın gibime geldi doostumÇok ciddi şekilde o kadar hile kullandım beleş hileler bile daha iyi gördüğüm en kötü hile bu arada Public Full kullandım aşırı kötü
beleşler daha iyi mi yorum yapmak için yapmışsın gibime geldi doostumÇok ciddi şekilde o kadar hile kullandım beleş hileler bile daha iyi gördüğüm en kötü hile bu arada Public Full kullandım aşırı kötü
Public Full ürünümüz HCM Firmasına ait ve beğenmeyen bir siz varsınız sanırım. Globalin en güçlü isimlerinden birisi kendileri çünkü.Çok ciddi şekilde o kadar hile kullandım beleş hileler bile daha iyi gördüğüm en kötü hile bu arada Public Full kullandım aşırı kötü
Öyle mi olmuşdoğru diyorsun
Yazmak için yazıyor boşver.beleşler daha iyi mi yorum yapmak için yapmışsın gibime geldi doostum
Teşekkür ederiz!cok uygun ve güvenilir
discorddan ulaşıp iademi yaptıgı için @ByteBandit e teşekkürler.Teşekkür ederiz!
Şimdi mesaj atın lütfen.discordda mesajlarıma bakıp iademi yaparsan sevinirim ne zamandır sana yazıyorum.
Nacizane şekilde belirttim bunu. Gerçekten HCM ürünlerini beğenmeyen bir tek sizi gördüm. Diğer ürünlerimizi tercih edebilirsiniz.Beğenmeyen bir tek ben mi varım onlar hile kullanmamış o zaman ayrıca yorum kasmaya felan da gelmedim çok nadir yorum yaparım hemen kötü bir şey yazınca yorum kasma diyorsunuz aynen devam