Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi satışlar iyi forumlar. Öncelikle aklımda bazı soru işaretleri var. Bir süredir valorant piyasasına bakmıyorum(yaklaşık 2 ay falan) Yamatos'un adı vsync olarak değişti diye varsayıyorum. Bu firmanın benim bildiğim 3. isim değiştirişi. Bundan önceki 2 değişimde ROC'dan Yamatos'a geçişte bütün keyler yandı bitti kül oldu, benim bile hali hazırda lf keyim mevcuttu ve patladı kendileri. Yamatostan vsync'e geçişte bu süreç nasıl ilerledi bilgilendirirsen sevinirim. Valyria genel olarak globalde sevilen bir isim değil. Bunu satışlardan bağımsız olarak söylüyorum, iki ucu keskin bıçak gibi bir tecrübe vaat ediyordu yamatos. 3 kere detection oldu dendi fakat 6 ay oynadıgım bansız serüvenimi 24 saat ile sonlandırmayı başarmıştı "Pro" ürünü. O zaman da reseller olan arkadaştan ban yiyeceğime emin olmama rağmen teminat almıştım son detection şu zamandı ve ondan sonra herhangi bir dt durumu yaşanmadı diye. Şimdi aynı soru işaretleri JamesHarden'ın konusunu okuyunca da aklımda belirdi. Benim valyria'dan aldıgım ve memnun kaldıgım tek ürün, 1.5-2 sene önce roc iken sattığı üründü. 3 hafta falan dayanmıştı sanırım. Ondan sonra her denediğim yamatos ürününde hayal kırıklığı yaşadım. SkinChanger dahil olmak üzere alıp ban yemediğim ürün sayısı 0 sanırım. Şimdi etrafımda kullanan gördüğüm kişiler var, yamatosa ilk geçişte de ilk aylar laylaylom gibi geçiyordu ama devamı felakat gibi bir tecrübeydi ki lf yada aylık alıp 1 haftadan sonrasını kullanamayan çok insan da tanıdım. Bu kadar soru işareti varken isim değiştirip değiştirip brand'i sıfırlamak valyria'nın yaptıgı basit çözümlerden biri. Lafım size değil siz bir ortaklık yapıyorsunuz fakat ortağınızın geçmişinin globalde ve tr'de çok parlak olmadığını biliyor olmalısınız. Doğal olarak bu sorulara da verilecek basit yada tatmin edici cevaplarınız olmalı. Aslında ticket açıp sunucu üzerinden soracaktım fakat burada daha fazla insanın göreceğini düşünerek buraya yazma kararı aldım. Çünkü bunları yakın çevresi yada kendisi yaşamasa bile etrafta bu şekilde yamatos ve valyria üzerinde kötü yorum okuyan çok insan olabilir. Sorularım temelinde basit sorular, sadece geçmiş tecrübelere bağlı problemler çoğu. Bir noktadan sonra işler yamatostaki gibi olur ve vsync "x" bir platforma dönüşür olarak düşünüyorum. Valyria'nın yamatos ömürlüktür açıklaması da vardı ayrıca üstüne bir isim değişikliğinin sebebinin de masum bir sebep olduğunu hala düşünmüyorum. He yine akıllanmadım gelip alacağım muhtemelen denemek için, umarım üstte yazdıklarıma benzer bir durum yaşamam.
Merhabalar, konunuzu okuyarak tek tek cevap vermeye çalışacağım umarım tüm soru işaretleri silinir.
- Evet Yamatos ismi VSync olarak değişti.
- Yamatos'dan VSync ismine geçişte tamamen düzenli bir şekilde oldu. Sadece Website, Ürün ve farklı yerlerde ki isimler değiştirildi. Ürünlerde sadece menü ve detaylar editlendi. Bu Süreçte tüm ürünler gözden geçirildi ve güncellendi.
- Resmi olarak Yamatos ve VSync isimleriyle sadece 3 kez detection yaşanmıştır. Bunun haricinde dünya üzerinde tüm hilelerin etkilendiği bazı spoofer kaynaklı ban dalgaları olmuştur. Woofer'ın detected olması gibi.
- Lisansını kullanamayan kişilerin bir kısmı kendi hatalarından kaynaklı beyefendi. Crâck & Paylaşım & Satma eylemi gibi durumlarda lisanslar siliniyor. Onun dışında bizden kaynaklı sorunlarda Global discord adresinde hergün lisanslar yenileniyor. Bizzat şahit oldum.
- Bunların hepsinin haricinde evet bir iş ortaklığı içerisindeyiz. 1-2 aylık bir ürün testi ve araştırma sonucunda VSync ile çalışmayı istedim. Valyria bazen sert birisi olsa da globalde kıskanan kişilerin haricinde çoğu kişinin sevdiği birisi bunu gördüm. Çoğu yazılımcı onun bünyesinde çalışmak için taleplerde bulunuyormuş. Fakat benimde gözlemlediğim bazı şeyler var bunlarıda aktarmak isterim. VSync ismine geçmeden önce Valyria sert kişiliğini devam ettiriyordu. Bunun sebebinin yumuşarsa kaybedeceğini düşünmesi olduğunu sanıyorum. Fakat VSync ismine geçtiğinden beri gözlemlediğim kadarıyla daha yumuşak ve sevgiyle yaklaşan birisine dönüştü. Açıkcası bende kendisine Franchaise konusunu açarken engel yemekten korkmuştum :)
- Bunların ışığında şuanda ne ürünlerde, ne yetkililerde hiçbir sorun olmadığına dair sizi kendi sözümle temin ederim. Ayrıca Türkiye firmasının yöneticisi olarak ne olursa olsun burada olacağımıza ve sizlere en üst düzeyde teknik desteği saygı ve sevgiyle aktaracağımıza söz veririm.
- Gerçekten büyük bir firma ve uzun süren bir süreç olduğu için bazı sorunlar çıkması normal. Ben böyle düşünüyorum. Çoğu büyük firma dediğimiz firmalar (Covert gibi) insanların paralarını defalarca kez alıp her detectionda exit sc4m atıp gittiler. En azından şöyle düşünebiliriz ki Detected durumu bile yaşasa Valyria daima piyasada ismiyle kalmaya devam etti. Bu benim bu firmayla çalışma sebeplerimden en önemlisi.

Umarım tüm sorularınıza ışık tutabilmişimdir. Tekrardan bizi tercih ettiğiniz de pişman olmayacaksınız söz veriyorum :)

Kullanıcı kaynaklı sorunlarda iade yapılmamaktadır efendim. Düşük ayarlarda 50-60 FPS ile oynayan bir kullanıcı ürünümüzde FPS Sorunu yaşayabilir. Internal ürünler çoğunlukla kötü bilgisayara sahip kişilere önerilmez. Bu sistem ile External ürünler tercih etmelisiniz.
Tam tersi olması gerekiyor ? external fps düşürüyor dışardan olduğu için internalde problem yaşamazlar :D :thonkie::thonkie::thonkie:

Merhabalar, konunuzu okuyarak tek tek cevap vermeye çalışacağım umarım tüm soru işaretleri silinir.
- Evet Yamatos ismi VSync olarak değişti.
- Yamatos'dan VSync ismine geçişte tamamen düzenli bir şekilde oldu. Sadece Website, Ürün ve farklı yerlerde ki isimler değiştirildi. Ürünlerde sadece menü ve detaylar editlendi. Bu Süreçte tüm ürünler gözden geçirildi ve güncellendi.
- Resmi olarak Yamatos ve VSync isimleriyle sadece 3 kez detection yaşanmıştır. Bunun haricinde dünya üzerinde tüm hilelerin etkilendiği bazı spoofer kaynaklı ban dalgaları olmuştur. Woofer'ın detected olması gibi.
- Lisansını kullanamayan kişilerin bir kısmı kendi hatalarından kaynaklı beyefendi. Crâck & Paylaşım & Satma eylemi gibi durumlarda lisanslar siliniyor. Onun dışında bizden kaynaklı sorunlarda Global discord adresinde hergün lisanslar yenileniyor. Bizzat şahit oldum.
- Bunların hepsinin haricinde evet bir iş ortaklığı içerisindeyiz. 1-2 aylık bir ürün testi ve araştırma sonucunda VSync ile çalışmayı istedim. Valyria bazen sert birisi olsa da globalde kıskanan kişilerin haricinde çoğu kişinin sevdiği birisi bunu gördüm. Çoğu yazılımcı onun bünyesinde çalışmak için taleplerde bulunuyormuş. Fakat benimde gözlemlediğim bazı şeyler var bunlarıda aktarmak isterim. VSync ismine geçmeden önce Valyria sert kişiliğini devam ettiriyordu. Bunun sebebinin yumuşarsa kaybedeceğini düşünmesi olduğunu sanıyorum. Fakat VSync ismine geçtiğinden beri gözlemlediğim kadarıyla daha yumuşak ve sevgiyle yaklaşan birisine dönüştü. Açıkcası bende kendisine Franchaise konusunu açarken engel yemekten korkmuştum :)
- Bunların ışığında şuanda ne ürünlerde, ne yetkililerde hiçbir sorun olmadığına dair sizi kendi sözümle temin ederim. Ayrıca Türkiye firmasının yöneticisi olarak ne olursa olsun burada olacağımıza ve sizlere en üst düzeyde teknik desteği saygı ve sevgiyle aktaracağımıza söz veririm.
- Gerçekten büyük bir firma ve uzun süren bir süreç olduğu için bazı sorunlar çıkması normal. Ben böyle düşünüyorum. Çoğu büyük firma dediğimiz firmalar (Covert gibi) insanların paralarını defalarca kez alıp her detectionda exit sc4m atıp gittiler. En azından şöyle düşünebiliriz ki Detected durumu bile yaşasa Valyria daima piyasada ismiyle kalmaya devam etti. Bu benim bu firmayla çalışma sebeplerimden en önemlisi.

Umarım tüm sorularınıza ışık tutabilmişimdir. Tekrardan bizi tercih ettiğiniz de pişman olmayacaksınız söz veriyorum :)
Bazı konularda kafamdaki sorular giderildi evet, bazı konularda size katılmıyorum valyria ile olan çok fazla konuşma gördüm irili ufaklı. Fakat sizin iyi niyetinizi bunların gölgesinde bırakmak istemiyorum sözüm sizden bağımsız olarak ana firma ile alakalı. sattığınız ürünlerden hangisini almamı önerirsiniz? Fresh bir hesapta oynayacağım pro ürününde skinchanger mevcut gördüğüm kadarıyla onu mu önerirsiniz?

Pro versiyonunda manuel ban mi var legit ile ne farkları var tam olarak son olarak skin hilesi dt duruma düşürmüyor mu ürünü ben aimbotlu olan paketi almak isterim legit şekilde onunla da ban yemeden çıkarsak yüksek liglere problem yok benim açımdan

Tam tersi olması gerekiyor ? external fps düşürüyor dışardan olduğu için internalde problem yaşamazlar :D :thonkie::thonkie::thonkie:
Hayır efendim bilgileriniz yanlış. External ürünlerde entity cache'yi düzgün bir şekilde yapıyorsanız esp drop yemezsiniz. Cpu kullanımıda yükselmez. Bununla beraber asla oyun içerisinde FPS düşmez. Internal ürünler oyun içerisinde yüklü işlem yaptığı için fps düşürür. Geliştiriciden aldığım bilgileri size aktarmış bulunuyorum teşekkür ederim :)
Bazı konularda kafamdaki sorular giderildi evet, bazı konularda size katılmıyorum valyria ile olan çok fazla konuşma gördüm irili ufaklı. Fakat sizin iyi niyetinizi bunların gölgesinde bırakmak istemiyorum sözüm sizden bağımsız olarak ana firma ile alakalı. sattığınız ürünlerden hangisini almamı önerirsiniz? Fresh bir hesapta oynayacağım pro ürününde skinchanger mevcut gördüğüm kadarıyla onu mu önerirsiniz?
Tamamen güvenilir bir şekilde legit oynamak istiyorsanız Legit ürünümüzü tercih edebilirsiniz. Eğer aimbot ile skinchanger kullanmak istiyorsanız Pro ürünümüzü tercih edebilirsiniz. Tüm ürünlerimiz şuanda güvenlidir.

Pro versiyonunda manuel ban mi var legit ile ne farkları var tam olarak son olarak skin hilesi dt duruma düşürmüyor mu ürünü ben aimbotlu olan paketi almak isterim legit şekilde onunla da ban yemeden çıkarsak yüksek liglere problem yok benim açımdan
Merhaba efendim, Manuel ban dediğimiz terim Public veya Private her üründe olabilir. Bu Rioterlar tarafından atılan bir yasaklamadır. Legit şekilde oynadığınız sürece şuanda bütün ürünlerimiz güvenlidir. Aynı şekilde Pro içerisinde bulunan veya ayrıca satılan Skin özelliğimizde tamamen güvenlidir.

Hayır efendim bilgileriniz yanlış. External ürünlerde entity cache'yi düzgün bir şekilde yapıyorsanız esp drop yemezsiniz. Cpu kullanımıda yükselmez. Bununla beraber asla oyun içerisinde FPS düşmez. Internal ürünler oyun içerisinde yüklü işlem yaptığı için fps düşürür. Geliştiriciden aldığım bilgileri size aktarmış bulunuyorum teşekkür ederim :)

Tamamen güvenilir bir şekilde legit oynamak istiyorsanız Legit ürünümüzü tercih edebilirsiniz. Eğer aimbot ile skinchanger kullanmak istiyorsanız Pro ürünümüzü tercih edebilirsiniz. Tüm ürünlerimiz şuanda güvenlidir.
Tüm ürünleriniz güvenilir ise neden legit ürünü öneriyorsunuz. Skin changer ürününün legitlik ile zerre alakası olmadığını da belirtmek isterim. Tahminime göre pro dediğiniz çok özellikli üründen ban yiyen arkadaşlara manuel ban yediğini söyleyeceksiniz :crycat:.

Tüm ürünleriniz güvenilir ise neden legit ürünü öneriyorsunuz. Skin changer ürününün legitlik ile zerre alakası olmadığını da belirtmek isterim. Tahminime göre pro dediğiniz çok özellikli üründen ban yiyen arkadaşlara manuel ban yediğini söyleyeceksiniz :crycat:.
Merhabalar, gördüğüm kadarıyla biraz bilgi eksikliği mevcut. Valorant istatistik algılama özelliğine sahip bir anticheat kullanıyor. Bunun sayesinde aimbot kullanımlarında düşük istatistiğe sahip bir hesap ile çok fazla headshot oranına sahip olduğunuzda alarmbota aktarılabiliyorsunuz. Yapay zeka veya yetkili ekip incelediğinde Boost veya Hile kullanımı olduğu bariz belli oluyor. Bu sebepten ise yasaklanma riskiniz oluyor. SkinChanger ürünümüz Legit ürünümüzde mevcut değil zaten. Pro ve Unlock All ürünlerinde aktif. Legit kullanım ile tüm ürünlerimiz güvenli.

Bizi daha önceden tanıdığınız veya gördüğünüz küçük satıcılar ile karıştırmayın. Müşterilerimize asla yalan söylemeyiz.

skin changeri nasıl yaptığına göre değişiyor bu durumlar, nereyi hookladığın, nasıl hookladığın, gerekli func'ları nasıl calladığın gibi. Ürünün developerı bildiğim biri gibi duruyor eğer düşündüğüm kişiyse üstesinden gayet gelebilecek bir kişi ve bu saydıklarım o kadarda zor şeyler değil:lazerdoge:

skin changeri nasıl yaptığına göre değişiyor bu durumlar, nereyi hookladığın, nasıl hookladığın, gerekli func'ları nasıl calladığın gibi. Ürünün developerı bildiğim biri gibi duruyor eğer düşündüğüm kişiyse üstesinden gayet gelebilecek bir kişi ve bu saydıklarım o kadarda zor şeyler değil:lazerdoge:
VSync Valorant ürünlerinin geliştiricisi ve tasarımcısı bir kişi. Bu kişi Patronumuz olan Valyria ve evet saydıklarınızın üstesinden rahatça gelebilecek üstün yazılım bilgisine sahip. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim, üst mesajda bulunan beyefendinin yazılım konusunda bilgi eksikliğinden dolayı böyle birşey yaşandı sanırsam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt