Reklam ByPass Private LoLScript💎Apex💎 Rust💎Rainbow💎CS2 Kernel💎💎Dayz💎Tarkov EFT💎PUBG💎ALL PC Spoofer🏆UNDETECTED CHEATS✔️🏆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
internal bir script ise banlatır diye düşünüyorum. Türkiye para birimine özel paket çıkarırsanız alırım.
Banlatmıyor çok report yemediğin sürece diğer sclerden 10 15TL fazla ve ekstra olarak ban yok fiyatlar çok uygun üstelik UD bir script ben çok beğeniyorum bu scripti uzun zamandır kullanıyorum

Ban durumu yediğiniz reporta göre yenir. Bu zamana kadar hiç hileden yemedim ama reporttan çok ban yedim.

Ben 2 haftadır kullanıyorum ban yemedim şahsen ve ilgileri çok iyi.

Nyrex kullanıyordum. Şahsen memnundum ban atmıyordu o da pentasharp gibi ama scripti rezaletti. Birde şimdi tüm script satıcıları 12 dolardan 14 dolara çekti. 2 dolar az gibi gözükebilir ama 20 liraya yakın fiyat. Türklere özel fiyat gelmediği sürece script kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü hileyi hem türkler satıyor birde dolarla satıyor. Yabancı adama 12 birimlik paradan 14 birime geçmiş gibi geliyor çok gelmiyor ama bizim için sıkıntı. Parası olan alabilir tabi ama şahsen ben bir hileye 14 doların değeceğini düşünmüyorum.

Nyrex kullanıyordum. Şahsen memnundum ban atmıyordu o da pentasharp gibi ama scripti rezaletti. Birde şimdi tüm script satıcıları 12 dolardan 14 dolara çekti. 2 dolar az gibi gözükebilir ama 20 liraya yakın fiyat. Türklere özel fiyat gelmediği sürece script kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü hileyi hem türkler satıyor birde dolarla satıyor. Yabancı adama 12 birimlik paradan 14 birime geçmiş gibi geliyor çok gelmiyor ama bizim için sıkıntı. Parası olan alabilir tabi ama şahsen ben bir hileye 14 doların değeceğini düşünmüyorum.
hocam nyrex scriptin adc heroları çok iyi nasıl beğenmediniz anlayamadım. eved prediction biraz kötü ama çok kötüde değil. adc herolarının hepsi gm daki adamlar kadar iyi oynuyabiliyor ayrıca 14 dolar bir script için çok değil sonuçta lol oynuyoruz ac si belki valorantdan bile daha iyi. ayrıca boost yaparsanız parayı çıkarırsınız

hocam nyrex scriptin adc heroları çok iyi nasıl beğenmediniz anlayamadım. eved prediction biraz kötü ama çok kötüde değil. adc herolarının hepsi gm daki adamlar kadar iyi oynuyabiliyor ayrıca 14 dolar bir script için çok değil sonuçta lol oynuyoruz ac si belki valorantdan bile daha iyi. ayrıca boost yaparsanız parayı çıkarırsınız
ne kadar etik script ile boost yapmak peki ?

alınabilir gibi duruyor ama illaki ban atıcaktır ban yemekten sıkıldım :D

alınabilir gibi duruyor ama illaki ban atıcaktır ban yemekten sıkıldım :D
gereken önlemleri alıyoruz biz.. kullandığımız bir script %100 garanti veremiyoruz ama ban olayı için çok çalışıyoruz.. 7 aydır ban yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt