Reklam ByPass Private LoLScript💎Apex💎 Rust💎Rainbow💎CS2 Kernel💎💎Dayz💎Tarkov EFT💎PUBG💎ALL PC Spoofer🏆UNDETECTED CHEATS✔️🏆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar şunu bi açıklığa kavuşturalım arkadaşımız Crâck hile satmıyor toir ile ortak çalışma yapıyor normal toir ban atarken bu arkadaşımızın hilesi uzun süredir ban atmıyor lütfen saygı çerçevesi altında yorum yapalım..
b, suıs be

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar şunu bi açıklığa kavuşturalım arkadaşımız Crâck hile satmıyor toir ile ortak çalışma yapıyor normal toir ban atarken bu arkadaşımızın hilesi uzun süredir ban atmıyor lütfen saygı çerçevesi altında yorum yapalım..
sadadsasad

+rep Kafanız rahat olsun istiyorsanız pentadan vazgeçmeyin cidden adamları 2 yıldır tanıyorum hem lolde hem valoda piyasadaki en kaliteli ürünleri resell yapıyorlar öyle çöp ürün sattıklarını göremezsini
Valo full versiyonuyla yücelik eloda oynuyorum şuan aimi bir tık sorunlu şöyle sorunlu yine piyasadan iyi ama çok basit iki özellikle düzelir diye düşünüyorum
1. en önemlisi visible check ve team check aim takıma da kitleniyor veya görmediğiniz adama da kitleniyor(duvardan smoke içi vs)
2. Çok önemli değil ama rcs 2. bulletda başlarsa çok daha iyi olur direkt tıkladığınız an başladığı için target head veya neck de olsa rcs başladıı için ilk mermi göğüse gidiyor
Esp si çok iyi özellikle head circle olayı cypher trapleri göstermesi vs..
diğer pcde ban yemeden oynuyorum laptopum farklı pub hile yüzünden banlı onda hiç penta ürünüyle vs oynamadım woofer asusta çalışsa ve fiyatı uygun olsa spoofer alırdım pentadan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bi satın alım seçeneği ömür boyu da olsa iy olur

efendim şu spooferlarınızda plus ve plus olmayanın farkı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt