Burayıda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cimony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cimony

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
-

Moderatör tarafında düzenlendi:
Spark tekrar açtın anladıkda kendi forumuna çekmek için nie yapıon

İyi günler forumda son zamanlardaki off topic konu paylaşım sayısını görüyorsunuz zaten öldü burası çoğu kişi yönetimin gerçek maymun yüzünü gördükten sonra yetkiliye hakaret yetkilinin sikinin keyfi foruma uygun olmayan üye tarzı s2m sonik kurallar yüzünden size keyfi yaptırım uyguluyorlar şikayetteki kararlardaki adaletsizlik satıcı kayırma bunları saymıyorum bile eğer sıkıldıysanız bunlardan sizlere adaletli bir forum önereceğim cheaterportal.com yetkili ekibini az çok tanırsınız bu forumdaki düzensizlikten sıkılıp toplanıp kendimiz açtık burada CheatGlobal'deki gibi 15 yaşındaki moderatörlerin ego showunu izleyemeyeceksiniz asıl amaç gerçekten hile paylaşımı bu gün ilk vanguard bypass ve internal paylaşacak herkese iyi forumlar üye kayırma ya da torpil olmadan zaman geçirmek isteyen gerçekten trigger bot yerine hile kullanmak isteyenleri bekleriz zaten:

Kurucuları FPAK yapmak Valorant'ta imkansız ben denedim;Spoofer kalmadı Valorant'ta banın kalkmaz deyip nasıl hile forumu açıyor anlamış değilim ek olarak bu süreçte Taha Yasin kardeşimin tedavisini üstleneceğiz hoşça kalın
Bakalım kayıt olduk biraz orayada bakalim

İlk konu açana adminlikmi verion aga bomboş form :D
or7pzwx.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt