Çözüldü Buradaki Hileler Hakkında Sorum Var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spesial

Bronz Üye
Adminler size bu hileler hakkında sorum var ve bazı şüphelerim var .
1. Host dosyasını neden değiştiriyorsunuz
2. Neden log tutuyorsunuz
3. Başka bir cheat yazılımı neden engelleniyor
4. Ağ trafiğini gözetleyen yazılımlarla ne ilginiz varda engelliyorsunuz
5. Neden çalışan proccess leri izliyorsunuz (Anti virüs ve Crâck yazılımlar dışındaki)

Kusura bakmayın bir tane hilenizi inceledim , Crâck yapmayı engellemişsiniz bu gayet normal ama host dosyası ve ağ trafiği yazılımlarına müdahale etmeniz ayrıca log tutmanız pek de normal gözükmüyor .
Rica ediyorum cevaplayın .

Moderatör tarafında düzenlendi:
peki madem başka bir yazılım engellenmiyorda neden cheat engineyi açtığımızda mavi ekran alıyorum açıklarmısınız ?
module protectte bulunan bazı kısımları aşagıda belirtiyom açıklayın .

if (MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text.Contains("Wire Shark"))
{
MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text = "x=msgbox(Failed driver load. Error Code: 0x39,16,Error)";
Module_Protect.Warning_Exit();
}

if (MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text.Contains("Cheat Engine"))
{
MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text = "x=msgbox(Failed driver load. Error Code: 0x19,16,Error)";
}

public static void CloseApp()
{
if (Process.GetProcessesByName(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text).Length != 0)
{
foreach (Process process in Process.GetProcessesByName(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text))
{
process.CloseMainWindow();
process.Kill();
}
}
}

bu da Warning_Exit() fonksiyonu

public static void Warning_Exit()
{
MyProject.Forms.Login_Form1.Timer_Protect.Stop();
MyProject.Forms.Working_Form1.Timer_Protect.Stop();
File.WriteAllBytes(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData) + "\\PFROX3.log", Resources.IObitUnlocker_dll);
Process.Start(new ProcessStartInfo("cmd", string.Concat(new string[]
{
"/c echo y|cacls \"",
Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData),
"\\PFROX3.log\" /P %username%:n & echo|attrib +h +s +a \"",
Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData),
"\\PFROX3.log\""
}))
{
WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden
});
StreamWriter streamWriter = new StreamWriter(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\message.vbs");
streamWriter.Write(MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text);
streamWriter.Close();
Process.Start(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\message.vbs");
StreamWriter streamWriter2 = new StreamWriter(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\Reason.log");
streamWriter2.Write(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text + " | " + MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text);
streamWriter2.Close();
Module_Protect.CloseApp();
Application.Exit();
}

PFROX3.log > bu log dosyası ne....

ayrıyetten size cok teşekkür ediyorum sizin sayenizde şu IOBitunlocker.ddl ve sys dosyasını kullanmayı ve cracker yazlımlarını nasıl engelliyeceğimizi öğrendim .
Bu konuyu açmamdaki maksat yazılımı açık etmek değildi sadece içerideki pointer ve offsetleri ve değerlerini çekecektim ama bunları görünce dayanamayıp yazdım
İyi formlar.
Cheat enigeyi reverse alanında kullanıldığını bilmiyen cahil insansın ondan dolayı olabilir adam yazmış reverse girişimi için küçük bir önlem yani senin beyninden bile küçük önlem gidip dedot atıp loaderı açtığında kendini reverser fln zanediyorsan
Sihirdar vadisine hoşgeldin

Cheat enigeyi reverse alanında kullanıldığını bilmiyen cahil insansın ondan dolayı olabilir adam yazmış reverse girişimi için küçük bir önlem yani senin beyninden bile küçük önlem gidip dedot atıp loaderı açtığında kendini reverser fln zanediyorsan
Sihirdar vadisine hoşgeldin
sende yazdıgımı düzgün okumayan cahil bir insansın , cheat engine engellenmiyor dedi bende buna karsılık bunu yazdım ve yazının en basına Crâck yazılımı engellemeniz normal yazdım okuduysan (pardon beynin yok senin nasıl okuyacaksın).
ayrıca ben sadece orada module protection bölümünü kastettim ve onu yazdım buraya senin gibiler maalesef okudugunu anlamakta güçlük çekiyor.

sende yazdıgımı düzgün okumayan cahil bir insansın , cheat engine engellenmiyor dedi bende buna karsılık bunu yazdım ve yazının en basına Crâck yazılımı engellemeniz normal yazdım okuduysan (pardon beynin yok senin nasıl okuyacaksın).
Code bloğunun içinde kod atamayan insansın bi git allah aşkına sana de4dotunla iyi fedlemeler

Adam gibi konuş o zaman , ayrıca you tube da iki video izleyip bi şey biliyormuş gibi konuşma burda , bilginin yettiği konulara cevap ver
Az bi bilgin olsa tamammı az bişe çok değil ztn loaderda herhangi bir kötü niyetli birşey olsa bunu senden başka bir milyon kişi daha görürdü buraya gelipte boş yere adamları rahatsız etmenin anlamı yok git güzel güzel lol oyna bu işlere hiç girme
Yani konu çok anlamsız ve gülünç durumdasın CE bilmiyorsun burda gelmiş hayatı sorguluyorsun cevap veremeyincede uza diyosun yapma!

Az bi bilgin olsa tamammı az bişe çok değil ztn loaderda herhangi bir kötü niyetli birşey olsa bunu senden başka bir milyon kişi daha görürdü buraya gelipte boş yere adamları rahatsız etmenin anlamı yok git güzel güzel lol oyna bu işlere hiç girme
Yani konu çok anlamsız ve gülünç durumdasın CE bilmiyorsun burda gelmiş hayatı sorguluyorsun cevap veremeyincede uza diyosun yapma!
Ben adminlere adam gibi soru sordum adamlar sorularimi cevapladi düzgünce , ama senin gibi bilgisiz ve tecrubesizler gelip burda boş yorum yapmak icin sağa sola edepsizce konuşuyor git oyununa bak sen hile mi indircen ne yapicaksan yap boş yapma burda. Hadi iyi geceler

Ben adminlere adam gibi soru sordum adamlar sorularimi cevapladi düzgünce , ama senin gibi bilgisiz ve tecrubesizler gelip burda boş yorum yapmak icin sağa sola edepsizce konuşuyor git oyununa bak sen hile mi indircen ne yapicaksan yap boş yapma burda. Hadi iyi geceler
Dododolarım iyi geceler. Cehat Enige'yi öğrenince benim sfatı eşgal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt