Çözüldü Buradaki Hileler Hakkında Sorum Var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spesial

Bronz Üye
Adminler size bu hileler hakkında sorum var ve bazı şüphelerim var .
1. Host dosyasını neden değiştiriyorsunuz
2. Neden log tutuyorsunuz
3. Başka bir cheat yazılımı neden engelleniyor
4. Ağ trafiğini gözetleyen yazılımlarla ne ilginiz varda engelliyorsunuz
5. Neden çalışan proccess leri izliyorsunuz (Anti virüs ve Crâck yazılımlar dışındaki)

Kusura bakmayın bir tane hilenizi inceledim , Crâck yapmayı engellemişsiniz bu gayet normal ama host dosyası ve ağ trafiği yazılımlarına müdahale etmeniz ayrıca log tutmanız pek de normal gözükmüyor .
Rica ediyorum cevaplayın .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar, iobit unlocker programını indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne gelip sağ tıkladıktan sonra iobit unlocker ile kaldır seçeneğine tıklayıp hosts dosyalarını silebilirsiniz.

İftirada bulunduğunuz yalan söylemlerinize gelirsek, bahsettiğiniz yerlere herhangi bir işlem yapmadık. Yalnızca bizi engelleyen kötü niyetli hile, hack platformlarını ve forum sitelerini ne yazık ki karşı önlem almak amacıyla hosts dosyasına eklemek zorunda kalıyoruz. Bu konuda elimizden pek fazla birşey gelmiyor. Eğer rahatsızlık verdiysek ve sorun yaşattıysak üzgünüz, iyi forumlar.

Merhabalar, iobit unlocker programını indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc klasörüne gelip sağ tıkladıktan sonra iobit unlocker ile kaldır seçeneğine tıklayıp hosts dosyalarını silebilirsiniz.

İftirada bulunduğunuz yalan söylemlerinize gelirsek, bahsettiğiniz yerlere herhangi bir işlem yapmadık. Yalnızca bizi engelleyen kötü niyetli hile, hack platformlarını ve forum sitelerini ne yazık ki karşı önlem almak amacıyla hosts dosyasına eklemek zorunda kalıyoruz. Bu konuda elimizden pek fazla birşey gelmiyor. Eğer rahatsızlık verdiysek ve sorun yaşattıysak üzgünüz, iyi forumlar.
Ayrıca bunu başka bir forumda söylesen konuyu silip banlarlardi cevabı bırak bu kadar detaylı cevap almazdin

5. Neden çalışan proccess leri izliyorsunuz (Anti virüs ve Crâck yazılımlar dışındaki)

Kusura bakmayın bir tane hilenizi inceledim , Crâck yapmayı engellemişsiniz bu gayet normal ama host dosyası ve ağ trafiği yazılımlarına müdahale etmeniz ayrıca log tutmanız pek de normal gözükmüyor .

Merhaba
1. Hosts dosyasını diğer websiteleri değiştirdiği için bizde değiştiriyoruz. Cheatglobal'a hosts atmayan websitelerine hosts atmayız. Bizler haydut değiliz. Başkalarının websitesine saldırmayız ddos atmayız. Başka websiteleri bize hosts attığı için elimizin kolumuzun bağlı kalması yerine kendimizi savunmak için ancak bu kadarını yapabiliyoruz.

2. CG Loader asla log tutmaz veya bilgisayarınızdaki herhangi bir veriyi izlemez, aramaz yada karşı tarafa göndermez. WireShark veya HTTP Debugger gibi programlarla bunu inceleyebilir ve göz atabilirsiniz.

3. Başka bir cheat yazılımı engellenmiyor. Bunu yapmıyoruz.

4. Ağ trafiğini gözetleyen yazılımları engellemiyoruz. CG Loader açılmadan önce http debugger veya wireshark gibi programları açıp loader programımızın neler yaptığına bakabilirsiniz. Eskiden cg loader açılırken windows defender'i kapatırdı. Ancak rakip platform bunu kötü niyetli söylemler için kullanınca ve çok fazla tepki alınca windows defender'i otomatik olarak kapatan yazılım özelliğini loader programımızdan kaldırmıştık. CG Loader'da şuanda ağ trafiğini izleme programlarını engelleyen herhangi bir fonksiyon bulunmuyor. Loader içerisindeki hilelerin bazılarında ağ trafiğini izlemeyi sağlayan programlar engellenmiş olabilir. Bunun sebebi reverse engineering girişimlerinde bulunan yani programı cracklemek ve kötü niyetli amaçlarda kullanmak isteyen kişilere karşı aldığımız küçük bir önlemdir.

5. Çalışan process veya exeleri izleyen bir kod yada fonksiyon loader programımızda bulunmuyor. Ancak loader yani ui sayfasındaki hilelerden bahsediyorsanız belli başlı yazılımlar izlenir. Bunlar http debugger, charles gibi reverse engineering girişimlerinde bulunmak için kullanılan programlardır. Cheatglobal'daki hiçbir yazılım sizin bilgisayarınızdaki bir veriyi yada process'i izlemez. Çok fazla açıklama yapmayada gerek yok. Yazılımlarımız zaten dnspy gibi programlarla içi açılıp incelenebiliyor. Bunun için ekstra bir önlem almadık veya üstüne düşmedik. Ücretli olan cracklediğimiz ve size ücretsiz olarak sunup paylaştığımız bazı hilelerin davranışlarını yapımcısı biz olmadığımız için tam olarak bilemeyip, anlayamasakta yapımcısı olduğumuz hilelerde bilgisayarınızı izleyen, log tutan yada bu tarz işlemleri yapan hiçbir kod asla ve asla bulunmaz. Şu zamana dek birşey olsaydı birileri çıkıp bunu söylerdi. Bunu üyelerimizden önce rakip platform söylerdi. Kendileri bunun için hazırda bekliyorlar zaten :)

Logger.cpp kullanan diğer platform aga oraya konu aç istersen. Ama hesabın uzun dayanmaz ban speedrun yaparlar :D

wolftü hilesine odadan atma yetkisi gelmesini öneriyorum ama yinede ellerine sağlık buda güzel bir hile :)
Haklısın benim içimden de çok geçti ama söyleyemedim azar işitirim diye çok mantıklı mesela günde 5 tane yeterli sınırsız olursa abartılı olur ama bu dediğin gelirse süper olur oglere karşı

Reis wolfü ban riski nedir

peki madem başka bir yazılım engellenmiyorda neden cheat engineyi açtığımızda mavi ekran alıyorum açıklarmısınız ?
module protectte bulunan bazı kısımları aşagıda belirtiyom açıklayın .

if (MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text.Contains("Wire Shark"))
{
MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text = "x=msgbox(Failed driver load. Error Code: 0x39,16,Error)";
Module_Protect.Warning_Exit();
}

if (MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text.Contains("Cheat Engine"))
{
MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text = "x=msgbox(Failed driver load. Error Code: 0x19,16,Error)";
}

public static void CloseApp()
{
if (Process.GetProcessesByName(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text).Length != 0)
{
foreach (Process process in Process.GetProcessesByName(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text))
{
process.CloseMainWindow();
process.Kill();
}
}
}

bu da Warning_Exit() fonksiyonu

public static void Warning_Exit()
{
MyProject.Forms.Login_Form1.Timer_Protect.Stop();
MyProject.Forms.Working_Form1.Timer_Protect.Stop();
File.WriteAllBytes(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData) + "\\PFROX3.log", Resources.IObitUnlocker_dll);
Process.Start(new ProcessStartInfo("cmd", string.Concat(new string[]
{
"/c echo y|cacls \"",
Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData),
"\\PFROX3.log\" /P %username%:n & echo|attrib +h +s +a \"",
"\\PFROX3.log\""
}))
{
WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden
});
StreamWriter streamWriter = new StreamWriter(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\message.vbs");
streamWriter.Write(MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text);
streamWriter.Close();
Process.Start(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\message.vbs");
StreamWriter streamWriter2 = new StreamWriter(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\Reason.log");
streamWriter2.Write(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text + " | " + MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text);
streamWriter2.Close();
Module_Protect.CloseApp();
Application.Exit();
}

PFROX3.log > bu log dosyası ne....

ayrıyetten size cok teşekkür ediyorum sizin sayenizde şu IOBitunlocker.ddl ve sys dosyasını kullanmayı ve cracker yazlımlarını nasıl engelliyeceğimizi öğrendim .
Bu konuyu açmamdaki maksat yazılımı açık etmek değildi sadece içerideki pointer ve offsetleri ve değerlerini çekecektim ama bunları görünce dayanamayıp yazdım
İyi formlar.

peki madem başka bir yazılım engellenmiyorda neden cheat engineyi açtığımızda mavi ekran alıyorum açıklarmısınız ?
module protectte bulunan bazı kısımları aşagıda belirtiyom açıklayın .

if (MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text.Contains("Wire Shark"))
{
MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text = "x=msgbox(Failed driver load. Error Code: 0x39,16,Error)";
}

if (MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text.Contains("Cheat Engine"))
{
MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text = "x=msgbox(Failed driver load. Error Code: 0x19,16,Error)";
}

public static void CloseApp()
{
if (Process.GetProcessesByName(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text).Length != 0)
{
foreach (Process process in Process.GetProcessesByName(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text))
{
process.CloseMainWindow();
process.Kill();
}
}
}

bu da Warning_Exit() fonksiyonu

public static void Warning_Exit()
{
MyProject.Forms.Login_Form1.Timer_Protect.Stop();
MyProject.Forms.Working_Form1.Timer_Protect.Stop();
File.WriteAllBytes(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData) + "\\PFROX3.log", Resources.IObitUnlocker_dll);
Process.Start(new ProcessStartInfo("cmd", string.Concat(new string[]
{
"/c echo y|cacls \"",
"\\PFROX3.log\" /P %username%:n & echo|attrib +h +s +a \"",
"\\PFROX3.log\""
}))
{
WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden
});
StreamWriter streamWriter = new StreamWriter(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\message.vbs");
streamWriter.Write(MyProject.Forms.Tools.Text_MessageVBS.Text);
streamWriter.Close();
Process.Start(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\message.vbs");
StreamWriter streamWriter2 = new StreamWriter(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Windows) + "\\Reason.log");
streamWriter2.Write(MyProject.Forms.Tools.Text_CheckTitle.Text + " | " + MyProject.Forms.Tools.Text_CheckProcess.Text);
streamWriter2.Close();
Module_Protect.CloseApp();
Application.Exit();
}

PFROX3.log > bu log dosyası ne....

ayrıyetten size cok teşekkür ediyorum sizin sayenizde şu IOBitunlocker.ddl ve sys dosyasını kullanmayı ve cracker yazlımlarını nasıl engelliyeceğimizi öğrendim .
Bu konuyu açmamdaki maksat yazılımı açık etmek değildi sadece içerideki pointer ve offsetleri ve değerlerini çekecektim ama bunları görünce dayanamayıp yazdım
İyi formlar.

La olm mal okuduğun kodudamı anlamıyon

processleri izliyor izleyip eğer tehlikeli bulduğu bi process varsa program kendini kapatıyor her process'e işlem yapmıyor yani 3 tanesine bakıyor eğer aktif olan işlem cheat engine yse şunu bunu yap diyor yani ve .log dosyalarına programın kapatma sebebini yazıyor. Yani programdan neden banlandığının sebebini yazıyor .log dosyası oluşturuyor. Eğer adminlere gidip ağlarsan adminler senden bu dosyayı açmanı istiyolar böylelikle ne bok olduğunu anlıyolar kısacası işte

• Beğen
Tepkiler: L3G
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt