🔥 𝗕𝗨𝗡𝗡𝗬𝗖𝗦𝗚𝗢.𝗖𝗢𝗠 𝗕𝗘𝗗𝗔𝗩𝗔 𝗢𝗟𝗗𝗨! 🔥

bu ekranda bekletiyor dostum

Sahibi kudret değilmiydi lan kanka :D?
Hayır. Kudret üç ortakdan bir tanesi idi sonrada bırak kararı aldı. buralar zaten projeler salın başı boş halede bırakmış atıl durumda v5 planımız vardı ama şuan lık hileyi yapan arkadaş ve ben üniversite hazırlık okuduğumuz için artık bakmıyoruz. yani proje kısa süreliğine atıl durumdadır.
bu ekranda bekletiyor dostum
silip tekrar indir kur ama çalışmaz. çünkü hile güncel değil offsetleri eski

Klasik türkler hileni crackliyorsa işin zormuş XONE paster. Bari XONE kadar özellik ekleyebilseydin.
XONE:
NinjaWare:

unknown.png

Birde abimmm SkinChanger 2500 ruble , online config 950 ruble, online chat 500 ruble, php based configuration file system 1200 ruble, bu arada beni tek üzen şey internal cracklemen değil sanki bunnycsgo yada ninjawarenin kendini hiç geliştirmediğini ve her şeyi kopyala yapıştır yaptığını sanman senin Turkeycoder yazılım gibi xone v1 source pasteleyip satman ve bizim hilemize xone paste demen çok gerizekalıca çünkü xone değil imgui tasarımını görüp öyle zannetmen aptalca.. bu arada bütün konuları tek tek okudum bazı yerlerde haklısın ama bazı yerlerde haksızsın bizim şuan ki bunnycsgo hilesinin yeni Imgui "menüsünün tasarımını" kendimiz sıfırdan imgui ile tasarladık yaptık. Senin gibi xone v1 rectangle menüyü circle 'topcuk 'koyup xoneyi farklı bir hile stratejisiyle millete kakalamıyoruz. ben sana iki tane resim atacağım bunnycsgonun ilk hali ile son halini bakalım aralarında farklılık bulabilecek misin..

burada hile ilk ilkel hali var
burada hile emekliyor
burada ilk onlıne config sistemi test anı
burada ilk satın aldığımız skinchanger testimiz
burada ilk Drawmodel testimiz

güncelleme ilk drawmodel ekleme anımız

unknown.png

Yani abimm biz hazıra hiç bir zaman konmadık bazıları gibi gidip daire koyup ben yaptım demedik binlerce lira yatırım yaptık sonunda artık sıkıldı yorulduk bıraktı ama ben burada emeğime laf ettirmem reis cracklediysen eywallah ama kalkıp onun bunun hazır source ile yaptınız dedirmem bu kanıtlar inşallah sana yetmiştir yetmezse daha fazla kanıt atarım abim benim aa bir bunny crackleme lütften zaten bedava yaptık :)

LOLSHAN 'Köksal abimm' Sattığı TurkeyCoder ismindeki Xone V1 Hile 4 yıldır satıyor utanmadan
Burdada Xoneyi herkes biliyor zaten orozpu sourcesi oldu kendi gibi zanetti bizede xone diyor abimmm

Xone Orjinal hali
unknown.png

Turkeycoder Hack
unknown.png

Son düzenleme:
Kalite koktu emek hırsızları gelmeden learn cpp..

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt