Bunlardan Haberdarmısınız

free hile cg den başka biryerden alınmaz hacı cg den de alınmaz ama en azından ban meselesi var cg de

Bu en azından free veriyor benim bıtane arkadaşım wechsenin paylastigi free hileyi satıyor awk

Uyarın için çok teşekkürler dostum, piyasada buradan hile çalıp içine RAT koyarak insanları dolandırmaya çalışan çok fazla uyanık var. Bilinmeyen Discord sunucularından dosya indirirken herkesin ekstra dikkatli olması gerekiyor.

Uyarın için çok teşekkürler dostum, piyasada buradan hile çalıp içine RAT koyarak insanları dolandırmaya çalışan çok fazla uyanık var. Bilinmeyen Discord sunucularından dosya indirirken herkesin ekstra dikkatli olması gerekiyor.
nedemek kralım görevimiz:)

Merhaba sevgili arkadaşlar sevgili adminler konu yanlış yere açılmıssa özür dilerim yotubede şöyle bir video gördüm
Cheatglobaldeki Hileleri alıyorlar kendi discord gruplarında paylaşıyolar pek söylenemez ama satıyor bile olabilirler piyasada free hile yerine rat atmak isteyen birsürü kişiler var ve doğal olarak bilgisiz kardeşlerimizde bunlara tıklayıp prim veriyor+rat yiyorlar ben bu linkteki elemana ratcı demedim ama atıyorda olabilir ama iftira atmayacam buna benzeyen birçok ratcı insan var bunlara kanmayın derim iyi forumlar

bi kopyasıda bu ipne

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
o mta oynamya devam etsın dog

#braindead ugh GIF by CBS

paste hileleri atıyor veletleri ratlıyor amk nasıl cahiller suna kanan varmı acaba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt