bunda rat varmı

Reis onami patlatcan aw
hayır bakcam sadece çok güzel kızın ismini biliyor musun instagramı tiktoku varsa takip edicem. tanrıça biriktiriyorum kimseye aşık olmamak için bütün güzel kızları takip ediyorum.

beyler virüs varmı yokmu ?

anlamadım biri yok diyo biri fudlu diyo
nereden aldığını söyler misin havadan inmedi bu link? kimse indirmesin bazı dosyalar bilgisayara inerken virüs bulaştırabiliyor bu tür ileri seviye virüsler de var.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayır bakcam sadece çok güzel kızın ismini biliyor musun instagramı tiktoku varsa takip edicem. tanrıça biriktiriyorum kimseye aşık olmamak için bütün güzel kızları takip ediyorum.

nereden aldığını söyler misin havadan inmedi bu link? kimse indirmesin bazı dosyalar bilgisayara inerken virüs bulaştırabiliyor bu tür ileri seviye virüsler de var.
yok kk pinterestden buldum

adamın nicki sevdim caldım okadar
sonunda herkes beni sen sanıyor üqğşdüqwda

bu drive dosyasının linkini nereden aldın? ben Crâck uzmanı sayılırım defalarca yüzlerce korsan oyun indirdim kaçak yazılım indirdim çoğu indirme ekranında isim belirtir burada kimin paylaştığı yazmıyor ve ismi garip Crâck sitesinde driveye Crâck diye belirteceğini pek zannetmiyorum.
bir tane discord sunucusundan eğer merak ediyorsan dm at bana

• Love
Tepkiler: VGC
after efect Crâck fln yazıyordu bakayım diye indirdim bilen biri bakablrmi birşey gözükmüyor virüstotalde

indirme linki

büyük ihtimalle rat yok hocam genede dikkatli indir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt