Çözüldü Bullseye Project İade Şikayeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Videoda sistem özelliklerinden kaynaklı bir gecikme/kaçırma olduğunu düşünüyorum sistemin çok zayıf. 2. Videoda ise yorum yapabilmem için sens dpi değerlerini iletir misin? Ona göre bir ayar önereceğim. Ayrıca elinde varsa mavi ekran hatası lütfen.
şuanda yöneticimiz bir dosya attı kendisi ile denedik videosunu gönderdim kaçırma gibi bir durum yaşanmadı

bu siteden almayı düşünüyordum alayım mı almayayım mı kararsız kaldım

bu siteden almayı düşünüyordum alayım mı almayayım mı kararsız kaldım
ürün kötüleme durumu yapmıyorum sadece hakkım olduğunu düşündüğüm bir itirazı gerçekleştirdim diğer ürünleri çok daha iyi diye düşünüyorum yine de kimseyi ekmeğinden etme gibi bir durumda değilim kesinlikle emin olabilirsin gidip dclerine diğer ürünlerinin hakkında bilgi alabilirsin

colorbotta nasıl kusursuz aimbot bekliyorsun ki :D
trigger miss atti beyler iade war mi

ürün kötüleme durumu yapmıyorum sadece hakkım olduğunu düşündüğüm bir itirazı gerçekleştirdim diğer ürünleri çok daha iyi diye düşünüyorum yine de kimseyi ekmeğinden etme gibi bir durumda değilim kesinlikle emin olabilirsin gidip dclerine diğer ürünlerinin hakkında bilgi alabilirsin
ozaman 1 günlük alıp deneme yapayım

colorbotta nasıl kusursuz aimbot bekliyorsun ki :D
trigger miss atti beyler iade war mi
hocam konuyu çok farklı anlamışsınız bu şekilde kötü bir üslup ile gelmeniz size detaylı olan açıklama yapma isteğimi geri çekti aldığım ürünün kusuru ve farklı ürünün temiz olan görüntüsü mevcut aradaki farkı beyin ve vicdanınıza bırakıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
şikayetçi tarafdan gönderdiğim 90 satırdan oluşan python dilinde olan trigger botun testini gerçekleştirmesini talep ettik
şikayet edilen tarafdan alınan dosya python dilinde olmadığını satan kişiden cevap alarak teğet etmiş bulunuyoruz

kanıtlar incelendi karşılaştırılması yapıldı satın alınan ürünün herhangi bir yerinde gereken kullanım ihtiyacı olan sistem özelliklerinin yer almadığı tesbit edilmiştir.

# @BullseyeProject kişiye iadesini geçin lütfen, satılan ürünün hangi sistemlerde sorunsuz sağlıklı çalıştığını belirtin lütfen bu gibi sorunlar ile karşılaşmazsınız
# @sahinbey21 iade aldığınızda discord üzerinden bildirin lütfen discord adresim : genisysvevo

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iade işlemi sorunsuz gerçekleştiğinden dolayı konu kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt