🅱️🅿️ | Bullseye Project | CS2 ⚡️ VALORANT ⭐️ FORTNITE ⚔️ LoL 🏆 Spoofer | 🅱️🅿️

Benim fpsi 100 den 20 ye indirmişti kullanamamıştım bilgisayarı çok iyi olmayan arkadaşlara tavsiye etmiyorum valorant hilesini
Dostum valoda 100 fps almak zaten düşük bir fps bunun yanında hile kullanman tabi FPS düşürür hileye göre değişir ama her hilede FPS düşüşü yaşanıyor bunu göz önüne alman lazım (unlost FPS arttırma dene)

Güvenilir satıcı sami rage ve legit kullanımda uzun süre dayanıyor

Dostum valoda 100 fps almak zaten düşük bir fps bunun yanında hile kullanman tabi FPS düşürür hileye göre değişir ama her hilede FPS düşüşü yaşanıyor bunu göz önüne alman lazım (unlost FPS arttırma dene)
Bir çok hileyi kullandım fps düşüşü yaşamadım ama düzeltmişler sanırım bilmiyorum

Herkese öncelikle selam hileyi satın alacak arkadaşların kesinlikle bu yazımı okumasını tavsiye ederim:)
Satıcının daha önce CS2 Hilesini kullandım ve kesinlikle piyasadaki en kaliteli en iyi hileydi asla ban yemiyordum rage oynasam bile ki halen öyle. Valorant hilesine gelince en az cs2 kadar iyi bir iş çıkarmışlar ben reporta bu kadar dayanıklı bir hile görmedim 4 gündür full rage oynuyorum 30-40 vuruyorum sürekli ve asla ban yemedim. İşin mükemmel yanı hilenin içerisinde spoofer bulunması. Gerçekten piyasaya sürdükleri şey alacağınız private hileler ile aynı güveni sağlıyor :) kesinlikle mükemmel şiddetle tavsiye ederim aktif olarak kullanmaktayım sürekli olarak gidişata göre yorum atacağım.^^
discord: maybeitsjuve

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt