Bugun Sizi İfşaya Doyuracağım R7flex & Shoven

spfi9661

Platinum Üye
Bu 2 Heçkır Yazılımcı Genç Yeteneklerin R7flex & Shoven aliencheats.com bu site üzerinden paralı şekilde satıp milleti dolandırdıkları hileyi ücretsiz aşağıya bırakıyorum 2side dolandırıcıdır kesinlikle alışveriş yapmayın siteyide kullanmayın.

DOLANDIRICILAR DİSCORD ADRESLERİ :

Shoven#5688
R7flex#0637

HİLE BULAN VE CRACKLİYEN NAMI DEĞER SAYIN : saklaban#3550

İndirme Linki: https://cheatglobal.com/konu/reflex-pirodaksin-valorant-esp-aimbot.29461/ - Kontrolden sonra indirebilirsiniz moderatörler kontrol sırasında exeyi kaldırmazdı bu sefer nedense exe kaldırıldı :)

Virüs:

Kullanım:
Yapılış
İndirdiğimiz rarı klasöre çıkartıp masaüstüne atıyoruz
Valorant açık değilken boş bir cmdyi yönetici olarak açıyoruz ve şunları yazıyoruz
'cd C:\Users\egede\Desktop\reflo kek (sizde nerdeyse orayı yazın)'
'31 UD_DRIVER.sys netvsc.sys .text'

Sonrasında oyuna giriyoruz ve Skype.exe'yi çalıştırıyoruz menü geliyor F1 tuşu ile menüyü getirebilirsiniz.

(Pencereli Tam Ekran modu zorunlu)

valorant girip Skype.exe çalıştırın

Type abime selam olsun oradan buradan yardım almaya devam etsin :businessman:

Bu 2 Heçkır Yazılımcı Genç Yeteneklerin R7flex & Shoven aliencheats.com bu site üzerinden paralı şekilde satıp milleti dolandırdıkları hileyi ücretsiz aşağıya bırakıyorum 2side dolandırıcıdır kesinlikle alışveriş yapmayın siteyide kullanmayın.

DOLANDIRICILAR DİSCORD ADRESLERİ :

Shoven#5688
R7flex#0637

HİLE BULAN VE CRACKLİYEN NAMI DEĞER SAYIN : saklaban#3550

İndirme Linki: https://cheatglobal.com/konu/reflex-pirodaksin-valorant-esp-aimbot.29461/ - Kontrolden sonra indirebilirsiniz moderatörler kontrol sırasında exeyi kaldırmazdı bu sefer nedense exe kaldırıldı :)

Virüs:

Kullanım:
Yapılış
İndirdiğimiz rarı klasöre çıkartıp masaüstüne atıyoruz
Valorant açık değilken boş bir cmdyi yönetici olarak açıyoruz ve şunları yazıyoruz
'cd C:\Users\egede\Desktop\reflo kek (sizde nerdeyse orayı yazın)'
'31 UD_DRIVER.sys netvsc.sys .text'

Sonrasında oyuna giriyoruz ve Skype.exe'yi çalıştırıyoruz menü geliyor F1 tuşu ile menüyü getirebilirsiniz.

(Pencereli Tam Ekran modu zorunlu)

valorant girip Skype.exe çalıştırın
Dostum Crackliyen adamın bi """"" bilmediğide bi doğrudur :imtiredboss:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aliencheats bana ait değildir iyi günler.

Konu linkini paylaşarak, konu açmışsınız. Boş bir konu olmuş.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt