- İletişim
iddaa bayideki dayılara bile gptden daha fazla güvenin a*Bu tahminler ne reis çok güvenilir duruyo oynayın oynatin
iddaa bayideki dayılara bile gptden daha fazla güvenin a*Bu tahminler ne reis çok güvenilir duruyo oynayın oynatin
Dayilara danışmak güzel bir yöntem adamların hayatı iddayla geçmişiddaa bayideki dayılara bile gptden daha fazla güvenin a*
hicbirinin japonya 6.ligden baska bi s bildigi yokki danısalım analiz yaptıkları takımlar mackolikte flashscoreda bile yokDayilara danışmak güzel bir yöntem adamların hayatı iddayla geçmiş
Onu bilmemde bir seferinde danismitim 4 maç verdi hepsi tuttuhicbirinin japonya 6.ligden baska bi s bildigi yokki danısalım analiz yaptıkları takımlar mackolikte flashscoreda bile yok
sen o zaman lüx special bi dayıya denk gelmissinOnu bilmemde bir seferinde danismitim 4 maç verdi hepsi tuttu
Şaka maka öyle ama kendine yaptigi iki kuponda yattısen o zaman lüx special bi dayıya denk gelmissin
al şunları bugün evine erken git
lazio tutar ama inter ggsadece inter ve lazio tutma ihtimali bir ihtimal
paylaş dostum benimpaylasacaktımda vazgectım
yok paylasasım gelmedı dmden bırıne yolladım o paylasırsa paylasırpaylaş dostum benim