Open Source Bütün Craftrise hilelerinin src'leri

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Forumdakiler beni ilgilendirmez bende forumdakileri ilgilendirmem bana kimse karışmazsa sorun yoktur zaten he şimdi sen dersen sende yorum yapıyorsun benim böyle konularımı görürsen tabiki yap ama durduk yere dallardan orda dur işte 😀
oyledır kanka oyledır konuyu daha fazla uplamaya gerek yok tartısacaksan dc gel

kendin bilmedigin seyi mi buraya attın :D madem bunlari buldun calistigini nerden biliyorsun ? forumdaki tum konulari bir araya toplamis ben buldum :D
olabilri dostum herkes sizin gibi karekafa oyunda birşeyler geliştirmiyor çok bilgilisin sanirsam sen ?? :D

olabilri dostum herkes sizin gibi karekafa oyunda birşeyler geliştirmiyor çok bilgilisin sanirsam sen ?? :D
Bak istee bir tane daha dostum bak ben çok bilgiyim diye birşey söylemedim söyledim yer varsa göster ben paylaşılmış konuyu toplayıp paylaşıyor buna yorum yapıyorum benim böyle konumu görürsen yapabilirsin sende 😀

Bak istee bir tane daha dostum bak ben çok bilgiyim diye birşey söylemedim söyledim yer varsa göster ben paylaşılmış konuyu toplayıp paylaşıyor buna yorum yapıyorum benim böyle konumu görürsen yapabilirsin sende 😀
yok reis kimseye laf atmıyorum ben böyle herkes bilecek diye birşey yok paste hile yapanlar için gayet kullanışlı bir konu :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sen nıye o zaman adama yorum atıyorsun kanka adam guzelce forumdaki srcleri toplayip paylasmis buildlemeyi bilmiyorum diyince hemen atlayip "yorum yapıyorsun":perfect:

yok reis kimseye laf atmıyorum ben böyle herkes bilecek diye birşey yok paste hile yapanlar için gayet kullanışlı bir konu :D
Bak orda haklisin iste pasterlerin işini kolaylaştırmış arkadaş benim dolu paste var hiçbirini paylasmadim çünkü konuda var zaten

sen nıye o zaman adama yorum atıyorsun kanka adam guzelce forumdaki srcleri toplayip paylasmis buildlemeyi bilmiyorum diyince hemen atlayip "yorum yapıyorsun":perfect:
Lan kendin söylüyorsun bak forumdakileri paylaştığı için yapıyorum

Kaosa gerek yok arkadaş sadece anlamak istemiyor aynı söylüyoruz fakat ısrarcı biraz
aynı şeyi söylüyoruz fakat ikimizde anlamak istemiyoruz bence ben diyorum ki adam teker teker aramayalım diye bi konu açmış bizler için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt