Bu Zamanda alınabilecek en iyi motor

toxinasupreme

Gold Üye
sizlerden bilgi almak istiyorum dostlar şimdi iki tane ilan var kararsız kaldım
1. ilan bu
2. ilanda bu

Şimdi ne fark var derseniz 1. ilan 125 lik 2. ilan ise 250 lik fakat biliyorsunuzdur honda cbr 125r lar zaten farklı altblokla geliyor sahibi bile bilmiyor kaçlık bazen motor navigasyon hızıyla 130 görüyor bazen 100 250 liği ise 2020 r25 i kalkışta ve yarım uzamada geçiyor benim sizden istediğim yardım ise 20 bin lira farkla cc atlayımmı ?

Sizlerde önerebilirsiniz 60 ila 120 bin arası 2. el japon motor çin hariç

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yamaha r25
Kwasaki ninja 250/300
düşünebilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

100 bin bandında kawasaki çok riskli olmazmı hocam geçen sene 150 bine aldığım mt de yolda giderken blok patladı 120 de yan vere vere taklalar eşliğinde duvarla öpüştüm

sizlerden bilgi almak istiyorum dostlar şimdi iki tane ilan var kararsız kaldım
1. ilan bu
2. ilanda bu

Şimdi ne fark var derseniz 1. ilan 125 lik 2. ilan ise 250 lik fakat biliyorsunuzdur honda cbr 125r lar zaten farklı altblokla geliyor sahibi bile bilmiyor kaçlık bazen motor navigasyon hızıyla 130 görüyor bazen 100 250 liği ise 2020 r25 i kalkışta ve yarım uzamada geçiyor benim sizden istediğim yardım ise 20 bin lira farkla cc atlayımmı ?

Sizlerde önerebilirsiniz 60 ila 120 bin arası 2. el japon motor çin hariç
bu tarz eski motorlar arıyorsan bilgi ve çevren olması lazım bunlar çok sorun açan motorlar benelli 125s al ilk motorun vesaire ise ya da nk

bu tarz eski motorlar arıyorsan bilgi ve çevren olması lazım bunlar çok sorun açan motorlar benelli 125s al ilk motorun vesaire ise ya da nk
ilk motorum değil eski motor sevdalısıyım diyelim yani 200 e gidip 250 sr alacağıma sırf göstergesinden kaynaklı 2013 2012 kasa honda daha samimi geliyor bana

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt