Çözüldü Bu Xray Ratmi Arkadaşim Çok Eskiden 70tlye Almişti Aşırı İyi Bi Xray Ama Rat Diye Korkuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metoxd

Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar Bu Ratmi İncelermisiniz Aşırı Lazım.

VT:
RAR:
DLL:

arkadaş dediğin kişi Skyaid mi ?
Ayriyetten evet dll rat zaten kendiside bundan rat yiyip hesapları boşaltılmıştı xd
hesapi bosaltilmadan abi cektirip dolandirdigi kisilerin parasini almistik :D
okyy

arkadaş dediğin kişi Skyaid mi ?
Ayriyetten evet dll rat zaten kendiside bundan rat yiyip hesapları boşaltılmıştı xd
skyaid jardan rat yedi diye biliyorum bir zamanlar ortagiydim benide dolandirmisti

hesapi bosaltilmadan abi cektirip dolandirdigi kisilerin parasini almistik :D

okyy

skyaid jardan rat yedi diye biliyorum bir zamanlar ortagiydim benide dolandirmisti
Hatırlıyorum bende böyle bir xray açmıştım inster basınca farklı bir olayı oluyordu ayriyeten bunu injectleyince yeni bir cmd açılıyordu öyle hatırlıyorum keylogger olabiliri belki ama açıp açmamak tamamen sana kalmış.

Hatırlıyorum bende böyle bir xray açmıştım inster basınca farklı bir olayı oluyordu ayriyeten bunu injectleyince yeni bir cmd açılıyordu öyle hatırlıyorum keylogger olabiliri belki ama açıp açmamak tamamen sana kalmış.
evet cmd aciliyordu ekran acip oynadgindan hatirliyorum

sen kimdin kanka belki taniyorumdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt