hesapi bosaltilmadan abi cektirip dolandirdigi kisilerin parasini almistikarkadaş dediğin kişi Skyaid mi ?
Ayriyetten evet dll rat zaten kendiside bundan rat yiyip hesapları boşaltılmıştı xd
okyymemory allocate
skyaid jardan rat yedi diye biliyorum bir zamanlar ortagiydim benide dolandirmistiarkadaş dediğin kişi Skyaid mi ?
Ayriyetten evet dll rat zaten kendiside bundan rat yiyip hesapları boşaltılmıştı xd
Hatırlıyorum bende böyle bir xray açmıştım inster basınca farklı bir olayı oluyordu ayriyeten bunu injectleyince yeni bir cmd açılıyordu öyle hatırlıyorum keylogger olabiliri belki ama açıp açmamak tamamen sana kalmış.hesapi bosaltilmadan abi cektirip dolandirdigi kisilerin parasini almistik
okyy
skyaid jardan rat yedi diye biliyorum bir zamanlar ortagiydim benide dolandirmisti
evet cmd aciliyordu ekran acip oynadgindan hatirliyorumHatırlıyorum bende böyle bir xray açmıştım inster basınca farklı bir olayı oluyordu ayriyeten bunu injectleyince yeni bir cmd açılıyordu öyle hatırlıyorum keylogger olabiliri belki ama açıp açmamak tamamen sana kalmış.
sen kimdin kanka belki taniyorumdurHatırlıyorum bende böyle bir xray açmıştım inster basınca farklı bir olayı oluyordu ayriyeten bunu injectleyince yeni bir cmd açılıyordu öyle hatırlıyorum keylogger olabiliri belki ama açıp açmamak tamamen sana kalmış.
ben açmıştım gayet güzel bir xraydi rat vb birşeyde yok zaten skyaid jardan yemişti haklısın unutmuşum iyi geceler.evet cmd aciliyordu ekran acip oynadgindan hatirliyorum
sen alman misin?ben açmıştım gayet güzel bir xraydi rat vb birşeyde yok zaten skyaid jardan yemişti haklısın unutmuşum iyi geceler.
İyi Oyunlar.
Bilemiyorum belki almanımdır belki skyaid belki hamidckr belkide eski ortaklarından biriyimdir ?sen alman misin?
NOT:
yanlis anlama lakap olarak
kubi kafani yararim seninBilemiyorum belki almanımdır belki skyaid belki hamidckr belkide eski ortaklarından biriyimdir ?
hamidi iyi kekliyoduk laBilemiyorum belki almanımdır belki skyaid belki hamidckr belkide eski ortaklarından biriyimdir ?
Edit : yada eski bir dost.
Senin şu seste hep takıldığın 13 yaşında herşeyi çok bilmiş sanan sesi cırtlak olan kubi mi ?kubi kafani yararim senin
eski dost degil can dostBilemiyorum belki almanımdır belki skyaid belki hamidckr belkide eski ortaklarından biriyimdir ?
Edit : yada eski bir dost.
la kubi sensin la hesabin banlandi suan yazdigin hesapta bugun acilmis kanina kadar taniyorum seni kubiSenin şu seste hep takıldığın 13 yaşında herşeyi çok bilmiş sanan sesi cırtlak olan kubi mi ?
Belkide eskiden seste çok konuşmuşuzdur bilemem.eski dost degil can dost