Çözüldü Bu Roblox hilesinde virüs var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Speshy

Diamond Üye
Merhaba 1500+ müşterisi olan bir roblox hilesinin loaderini bir arkadaş attı hile normalde 20 dolar ama adamın attığı loader virüs mü false detect mi anlayamadım bakabilir misiniz

arkadaşlar forum oluşturacağımı bilmediğim için buradan bir sorunumu yazıyorum,reklam onayı olmuyor. Microsoft Edge ve Chrome'da denedim fakat hiçbir şekilde reklam onayı olmuyor dün geceden beri,lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar forum oluşturacağımı bilmediğim için buradan bir sorunumu yazıyorum,reklam onayı olmuyor. Microsoft Edge ve Chrome'da denedim fakat hiçbir şekilde reklam onayı olmuyor dün geceden beri,lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Genisys modumuz soyle bııs demıs Reklamı Hack UI sayfasındakı reklamlara tıklayarak gecebılırsınız ılk reklamda gecmıyorsa dıger hack uı sayfalarındakı reklamları deneyın gecıcektır

onu denedim olmadı birisi onun için konu açmıştı zaten ama olmuyor 2 gündür

Merhaba 1500+ müşterisi olan bir roblox hilesinin loaderini bir arkadaş attı hile normalde 20 dolar ama adamın attığı loader virüs mü false detect mi anlayamadım bakabilir misiniz

20 dolarlik birşeyi neden versinki bedava ya vt si dolu baya bence kullanma

1500+ müşterisi var diye bu linki geçtim ürünün videosunu görmüştüm onda bile sıkıntı olabilir sirhurtta bile miner var robloxda script kullanıcaksan virüs kacınılmaz gibi bisey

bi tane antivirüs dropper bulmuş kullanma

hileler genel olarak virüs ile çalışır ve hilenin kendisinde olamaz trojan vb gibi şeyler exploit de olur ancak virüstotal e atarsan trojan bulur ama o oyuna aktarmak için olan trojan çoğu zaten uzak bağlantı script ile çalışıyor şüphe duyman gereken şey hilenin kendisi değil exploit onun da iyileri wearedevs de var yıllardır kullanıyorum sorun yaşatmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt