PoppedByNN
Silver Üye
- İletişim
banada atabilirmisin?attıkya özeline
banada atabilirmisin?attıkya özeline
credit cart reselleri yok mukanka kac gundur ugrasıyorum bıde alsam alamıyroum cashapp paypal falan yok kırabıldıysenız banada atar mısınız dmden allah askına delı oldum aq
kanka şöyle söyleyeyim cashapp paypal 10 usd amazon card 20 usd btc 15 btcm yok) credit card 25 usd 25 dolar vermek istemiyorum açıkcasıcredit cart reselleri yok mu
yok 10 dolara alıcam kanka sana inat o yüzden paypal kullanan azerı arkadas beklıyorum 2 haftadır var mı dıyecegın varsada soyleme istemiyorumbtcm yok ne aq git aç
bu kafayla yabancılar da çarpar seni kanka böyle bi mantık mı var amk? adama atarsın loaderı, adam kırar, oyuna girip gösterir, parayı atarsın
neyok 10 dolara alıcam kanka sana inat o yüzden paypal kullanan azerı arkadas beklıyorum 2 haftadır var mı dıyecegın varsada soyleme istemiyorum
zıt erenkoyvmp mi
ne
external kanka etharnal değil oyuna bağlanmayan hile yani externalroblox etharnal hilesi nası oluyo
bunun cracklenmesini neden istiyorsun ki paran var gidip alsanaSayfa 5 teki son mesaj konunun güncel halidir.
Merhaba elimde 3000+ kullanıcısı (20 dolar 1 key) olan bir roblox external hilesinin loaderi var istekte bulundum fakat kimse yapmadı fiyatı ile yapabilecek var mı? ücretsizde olabilir keyfine bağlı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
@LOLSHAN