- İletişim
değil konu uplamadıgın sureceyanlis bilmiyorsam forumda 2 hesap kullanmak yasak degilmi
değil konu uplamadıgın sureceyanlis bilmiyorsam forumda 2 hesap kullanmak yasak degilmi
anladım eyvallahaynı kişi
sc4mmer-paster ikisinden biri veya cok satılsın diye resell olup yalan söylüyorlardıranladım kanka tiktok'ta hangi yayına girersem bu hile var ve hepsi ben yazdım diyor ve hepsi farklı dc sunucusuna yönlendiriyor
kural ihlali yapılmadığı sürece kullanılıyor ama yan hesapla polemik çıkaranlara birşey yapmıyorlar niye bilmiyorumyanlis bilmiyorsam forumda 2 hesap kullanmak yasak degilmi
@LetaSoftware @DavukTiktok'ta bütün valo hile yayını yapan kişilerde hep aynı hile var ve hepsi bu hileyi ben yazdım diyor bu görseldeki hile kime ait ?
teşekkürler öğrendim
yani hileyi yapan crpytauth diğerleri resellerleta yapmadı yapımcısı crpytauthdur
kesinlikle ve zaten bu bilgiyi az çok kişi biliyor penauthun hile yapacağını sanmam kimsede sanmazyani hileyi yapan crpytauth diğerleri reseller
anladım yayınlarda herkes ben yaptım deyince sormak istedimkesinlikle ve zaten bu bilgiyi az çok kişi biliyor penauthun hile yapacağını sanmam kimsede sanmaz