Çözüldü Bu exe virüs mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shain

Prime Üye
İletişim
Arkadaşlar evet çoğu Crâck dosyasını bilgisayarlar virüs olarak algılıyor fakat yorumlarına vs. baktığımda temiz olduğunu yazmışlar ben emin olamadım bir de burdakilere sormak istedim linki bırakıyorum sizce virüs mü değil mi?

Arkadaşlar evet çoğu Crâck dosyasını bilgisayarlar virüs olarak algılıyor fakat yorumlarına vs. baktığımda temiz olduğunu yazmışlar ben emin olamadım bir de burdakilere sormak istedim linki bırakıyorum sizce virüs mü değil mi?

Buyur aradığın dosyanın temiz hali virustotalini de ekliyorum güvenli indirebilirsin gözüken şeyler zararsız.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

maşallah kanka 52 ne indirme

Buyur aradığın dosyanın temiz hali virustotalini de ekliyorum güvenli indirebilirsin gözüken şeyler zararsız.

verdiğin dosya linki ile virüstotal linki eşleşmiyor ?

Son düzenleme:

bununda içi baya kabarık içinde .virus uzantılı dosya bile var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt