Çözüldü Bu DLL güvenli mi, virüs olabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan speak42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

speak42

Platinum Üye
Selamlar, CS:GO için Osiris kullanacağım ancak VirusTotal uyarı veriyor fazlaca. Zararsız mı yoksa sıkıntılı mı? @Scofield hocam siz iyi anlarsınız.

Github: build leyin kullanin en temizi

Çok emin olamadım sonuçta bir dll fakat csgo için dc adreslerinden falan bulma ürünleri kullanma derim. Github tarzı yerlerde yüksek rate almış sourceleri kullanabilirsin

Çok emin olamadım sonuçta bir dll fakat csgo için dc adreslerinden falan bulma ürünleri kullanma derim. Github tarzı yerlerde yüksek rate almış sourceleri kullanabilirsin
Keşke dediğinizden bir şey anlasam hocam. :D Source derken kendimiz bir arayüz mü yapıyoruz hazır olarak. Eazycheats'den buldum bu dll yi zaten

Keşke dediğinizden bir şey anlasam hocam. :D Source derken kendimiz bir arayüz mü yapıyoruz hazır olarak. Eazycheats'den buldum bu dll yi zaten
arayuz felan yok source zaten hazir birsey herseyi hazir buildleyip kullanabilirsin yt de videolari bulunmakta ayrica attigim github linki de bir source.

arayuz felan yok source zaten hazir birsey herseyi hazir buildleyip kullanabilirsin yt de videolari bulunmakta ayrica attigim github linki de bir source.
Şimdi anladım, bir kaç video da izledim evet dediğiniz baya kolaymış. Ancak gene de Virus Total'de virüs olarak gözükmez değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt