Attigim github linki osiris in yapimcisi diye biliyorum ki zaten acik kaynak.Şimdi anladım, bir kaç video da izledim evet dediğiniz baya kolaymış. Ancak gene de Virus Total'de virüs olarak gözükmez değil mi?
Hocam belki yanlış olur ama yardımcı olmak için yazıyorum lütfen banlamayın lite bir hile var normalde para ama hesap oluşturursanız lite versiyonu kullanabiliyorsunuz ve ban koruması baya iyi zapped.cc diye bir hile yabancı bir hile antivirüs programları temiz gösteriyor ve aimbotu yok ama çok iyi hile keşke ücretlisini adminler cracklese :/Ve güvenli bir injectör lazım. Nereden bulabilirim?
zapped vaclı bir hile.Hocam belki yanlış olur ama yardımcı olmak için yazıyorum lütfen banlamayın lite bir hile var normalde para ama hesap oluşturursanız lite versiyonu kullanabiliyorsunuz ve ban koruması baya iyi zapped.cc diye bir hile yabancı bir hile antivirüs programları temiz gösteriyor ve aimbotu yok ama çok iyi hile keşke ücretlisini adminler cracklese :/
Değil hocam 20 gün kullandım oyunu bıraktım hâlâ vac ya da ow ban yemedi 5 yıllık hileciyimzapped vaclı bir hile.