Satıyorum 🏆BtaSoftware🏆✅Valorant Yazılımlarımızla Karşınızdayız✅📩7/24 Destek 📩

Sadece tr satış yapmayacağımız için fiyatlarımız böyle piyasadaki diğer paste satan hileler gibi değildir kalitelidir fiyatları böyle uygun gördük
Ürünlerimiz Kesinlikle Ud Ban Yemeseniz Bile Sürekli Güncellemede Ve Ud Tutuluyor Bu Yüzden Yazılımlarımız Çoğu Hile Firmasının önünde

Bu yazıyı gördüm ve fiyatlara göz attım malesef günlük ve 3 günlük satış yaptıgını gördüm ayrıca bu yazdıgın yazıyıda gördüm akşama günlük satın alıp dosyayı bi doca gönderelim bakalım ne kadar dayanacak senin paste olmayan hilen

Ürünlerimiz Kesinlikle Ud Ban Yemeseniz Bile Sürekli Güncellemede Ve Ud Tutuluyor Bu Yüzden Yazılımlarımız Çoğu Hile Firmasının önünde

Bu yazıyı gördüm ve fiyatlara göz attım malesef günlük ve 3 günlük satış yaptıgını gördüm ayrıca bu yazdıgın yazıyıda gördüm akşama günlük satın alıp dosyayı bi doca gönderelim bakalım ne kadar dayanacak senin paste olmayan hilen
konuyu okumadığın belli hile benim değil resellerım yazıyor en altta senin adına üzüldüm daha önündeki yazıyı okuyamayan biriyle muhattap olmayacağım elinden geleni ardına koyma diyorum sana iyi günler eğer saçmalamaya devam edeceksen benden cevap bekleme saygılar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt