MurkyFuture
Efsane Üye
Ninja hiç ud kalmaz kine kadar süre ud kalır sizce tahminen (çalışır halde) @LOLSHAN
Ninja hiç ud kalmaz kine kadar süre ud kalır sizce tahminen (çalışır halde) @LOLSHAN
UD değil ki.ne kadar süre ud kalır sizce tahminen (çalışır halde) @LOLSHAN
Videoyu izle yaparsın. Tabi her mouse desteklemediğinden listede yoksa yapacak bir şey yok.ben de aktif edemedim çalıştıramadım.
Pekte uğraştırmıyor Unpack 5 dkHelal la böyle adamlarla uğraşıyorsun sakın vakit kaybı gibi görme hakediyorlar işlerini dürüstçe yapsalardı.
Allah ellerinize sağlık
TeşekkürlerSeni destekliyorum
legit oynayışta dt olur mu reisCrâck' i tamamen offline çalışacak şekilde yaptım. Yani sonsuza kadar çalışır.
Krşm hile paste Yani legit veya rage fark etmez bir süre sonra banı yersin.legit oynayışta dt olur mu reis
Burada yazdıklarımı okursan nedenini anlarsın zaten, hile için kendi yazdığı bir satır kod bile yok.@Brutality ile NinjaWare tamamen aynı @R1NGZ3R0 @TOYSPEEK rus taklidi yaparak kandırmaya çalışıyorlar yazık
Auth sistemleri NinjaWare ile tamamen aynıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirurl' den post alıyor ve zeki kardeşim PixelBot' uLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsisteme bağlamış.. 0 iq (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirverileri sunucudan alıyor)
Tabi bu verilerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediramaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgördüğüm için decryptlemek basit.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ve sonrasında patchledimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirTabiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkontrol daha vardı onları da hallettim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirfromLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Capture methodunda ise özel bir şey yok dümdüzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirWindows apisi kullanıyor..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirözelliği deLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirpasted
Sonuç olarak Crâcked ve asla kullanmanızı veya para verip almanızı tavsiye etmem
Gelişmek için exe ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Exe aşağıda paylaştım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tamam krşmKrşm hile paste Yani legit veya rage fark etmez bir süre sonra banı yersin.
Burada yazdıklarımı okursan nedenini anlarsın zaten, hile için kendi yazdığı bir satır kod bile yok.
Krşmtamam krşm