𝐁𝐑𝐔𝐓𝐀𝐋𝐈𝐓𝐘 𝐂𝐒 𝟐 𝐇𝐈̇𝐋𝐄𝐒𝐈̇ 🔥𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐋𝐈̇𝐑𝐀 𝐄𝐍𝐕𝐀𝐍𝐓𝐄𝐑𝐃𝐄 𝐊𝐔𝐋𝐋𝐀𝐍𝐈𝐋𝐈𝐘𝐎𝐑🔥 %𝟏𝟎𝟎 𝐒𝐀𝐅𝐄 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullandım dediğin hesabın maç geçmişine baktım fakat video da ki maçı bulamadım? Video sonunda rank tablosu gözükmeden zaten kapatıyorsun. Ayrıca takımında ki diğer kişilerin profillerinide arattım fakat hiç birisinin geçmişinde videoda ki maçı bulamadım? Gerçekten ranked oyunda oynandı ise sitesi üzerinden maçın linkini atar mısın?
Satıcı bu soruya cevap veremiyor. Bahsi geçen hesapta hile açmamışlar. Muhtemelen oyun üzerinden envanteri 1-1 envanter hilesi ile ayarlayıp topluluk sunucusundan rekabetçi oyun ayarlamışlar. Zaten biz ninjaware değiliz tanımıyoruz ayağına yatıp yabancı rp si ile hile satmaya çalışan adamlardan ne beklersin? Cebinde ki para bitince türkçeye dönmüş utanmadan da satış konusu açmaya gelmiş

Hile kullandım dediğin hesabın maç geçmişine baktım fakat video da ki maçı bulamadım? Video sonunda rank tablosu gözükmeden zaten kapatıyorsun. Ayrıca takımında ki diğer kişilerin profillerinide arattım fakat hiç birisinin geçmişinde videoda ki maçı bulamadım? Gerçekten ranked oyunda oynandı ise sitesi üzerinden maçın linkini atar mısın?
burdan 32. sıraya bakınız T O Y S P E E K Maçlinki : steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-rbcCX-H3Wje-6Pxyc-mBvAz-oBCJC

burdan 32. sıraya bakınız T O Y S P E E K Maçlinki : steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-rbcCX-H3Wje-6Pxyc-mBvAz-oBCJC
Üzerinden Mirage maçının linkini atar mısın?

adam şaka maka 10 bintlik hesapta açmış

Üzerinden Mirage maçının linkini atar mısın?
henüz yenilenmemiş o site bu sabahki maç ben direk linki attım indirip cs 2 den bakabilirsin

adam şaka maka 10 bintlik hesapta açmış
100

gitme dileği ile.
İstenmediğim yerde durmam 🥺

menü tasarımınız renk seçenekleriniz hoşuma gitti fakat piyasada ki kaliteli bilinir yabancı hileler 6 sterlin bandında satılırken zor bir tercih olucak üyeler için aramıza hoş geldiniz tekrar
Teşekkür ederim iyi bir uyum yakalamaya çalıştık legit bir hile şu anda iyi bir ban dalgası gelecek ondan sonrasında daha iyi açılır önümüz

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu şahıs TOYSPEEK olarak bilinen bir arkadaş bu arkadaşı takmayın yolunuza devam :doge:

paranız bitmiş sanırım ninja bey, iyi satışlar xd

abi siz sanki bir ara cg de valorant colorbot diye konu açmıştınız bu isimle ama biz değildik diyordunuz o nasıl oluyor
Question Mark What GIF by MOODMAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt