Brutality
Silver Üye
SİTEMİZ:
HİLE KULLANILAN HESAP:
ÖDEME YÖNTEMLERİ
+Site Üzerinden Kredi Kartı (weepay, shopier)
+ Crypto
+ Papara
ÜCRETSİZ VERSİYONUMUZDA VAR (SADECE ESP) DETAYLI BİLGİ BURDA : TIKLA
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HİLE KULLANILAN HESAP:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ÖDEME YÖNTEMLERİ
+Site Üzerinden Kredi Kartı (weepay, shopier)
+ Crypto
+ Papara
ÜCRETSİZ VERSİYONUMUZDA VAR (SADECE ESP) DETAYLI BİLGİ BURDA : TIKLA
Merhaba, sizlere CS2 yazılımını tanıtmaktan mutluluk duyuyorum. Uzun bir süre boyunca bu harici yazılımı test ettik ve sonunda sizlerle paylaşmaya karar verdik. Bu yazılım, yayıncılar için OBS bypass modunu içeriyor.
CS2, oyunculara oyun deneyimlerini geliştirmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor ve tespit edilme riski olmadan kullanılabiliyor. Kişisel deneyimlerim doğrultusunda, oyun içinde büyük başarılar elde ettim. Dünya genelinde ilk 500'e girdim ve şu anda Dust 2 dünya sıralamasında 31. sıradayım.
Yazılımı kendi ana hesaplarımda uzun süredir test ediyorum. Türkiye'de tek ve ilk olarak, yazılımımızın menüsü web tabanlı, yani bir internet sitesi üzerinden erişilebilir. Şu anda 100.000 TL değerindeki envanterimde bu yazılımı kullanıyorum.
Brutality.win, CS2 için sunduğu gelişmiş özellikler ve oyun deneyimini geliştiren yapısıyla oyun severler arasında büyük bir ilgi uyandıracaktır. AIMBOT ve WALLHACK gibi özelleştirilebilir seçenekler sunarak rekabetçi maçlarda oyunculara büyük bir avantaj sağlar. Kullanıcılar, hile kullanma korkusu olmadan ve tespit edilme riski olmadan bu yazılımı rahatlıkla kullanabilirler. Brutality.win, kullanıcılarına rakiplerinin üzerinde kolayca üstünlük sağlama imkanı sunar ve oyun deneyiminde gerçek bir devrim yaratır.
ÖZELLİKLER
+ AIMBOT
+ SMOOTH
+ TRIGGER
+ RADAR
+ ESP ALL
+ GECE MODU
+ SEKMEME (RCS)
+ ONLINE MENU
+ ONLINE CONFIG
+ OBS BYPASS (YAYINCILAR İÇİN HİLE OBSDE GÖZÜKMEZ)
+ AWP CROSSHAIR
+ HITSOUND
+ CHAT
FİYATLAR
1 HAFTA : 3 $
15 GÜN : 6 $
1 AY : 10 $
MENÜ
Kullanılan Envanter :
VİDEOLAR :
+ AIMBOT
+ SMOOTH
+ TRIGGER
+ RADAR
+ ESP ALL
+ GECE MODU
+ SEKMEME (RCS)
+ ONLINE MENU
+ ONLINE CONFIG
+ OBS BYPASS (YAYINCILAR İÇİN HİLE OBSDE GÖZÜKMEZ)
+ AWP CROSSHAIR
+ HITSOUND
+ CHAT
FİYATLAR
1 HAFTA : 3 $
15 GÜN : 6 $
1 AY : 10 $
MENÜ
Kullanılan Envanter :
VİDEOLAR :
Son düzenleme: