𝐁𝐑𝐔𝐓𝐀𝐋𝐈𝐓𝐘 𝐂𝐒 𝟐 𝐇𝐈̇𝐋𝐄𝐒𝐈̇ 🔥𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐋𝐈̇𝐑𝐀 𝐄𝐍𝐕𝐀𝐍𝐓𝐄𝐑𝐃𝐄 𝐊𝐔𝐋𝐋𝐀𝐍𝐈𝐋𝐈𝐘𝐎𝐑🔥 %𝟏𝟎𝟎 𝐒𝐀𝐅𝐄 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brutality

Silver Üye
SİTEMİZ:

HİLE KULLANILAN HESAP:

ÖDEME YÖNTEMLERİ
+Site Üzerinden Kredi Kartı (weepay, shopier)

+ Crypto
+ Papara

ÜCRETSİZ VERSİYONUMUZDA VAR (SADECE ESP) DETAYLI BİLGİ BURDA : TIKLA

Merhaba, sizlere CS2 yazılımını tanıtmaktan mutluluk duyuyorum. Uzun bir süre boyunca bu harici yazılımı test ettik ve sonunda sizlerle paylaşmaya karar verdik. Bu yazılım, yayıncılar için OBS bypass modunu içeriyor.

CS2, oyunculara oyun deneyimlerini geliştirmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor ve tespit edilme riski olmadan kullanılabiliyor. Kişisel deneyimlerim doğrultusunda, oyun içinde büyük başarılar elde ettim. Dünya genelinde ilk 500'e girdim ve şu anda Dust 2 dünya sıralamasında 31. sıradayım.

Yazılımı kendi ana hesaplarımda uzun süredir test ediyorum. Türkiye'de tek ve ilk olarak, yazılımımızın menüsü web tabanlı, yani bir internet sitesi üzerinden erişilebilir. Şu anda 100.000 TL değerindeki envanterimde bu yazılımı kullanıyorum.

Brutality.win, CS2 için sunduğu gelişmiş özellikler ve oyun deneyimini geliştiren yapısıyla oyun severler arasında büyük bir ilgi uyandıracaktır. AIMBOT ve WALLHACK gibi özelleştirilebilir seçenekler sunarak rekabetçi maçlarda oyunculara büyük bir avantaj sağlar. Kullanıcılar, hile kullanma korkusu olmadan ve tespit edilme riski olmadan bu yazılımı rahatlıkla kullanabilirler. Brutality.win, kullanıcılarına rakiplerinin üzerinde kolayca üstünlük sağlama imkanı sunar ve oyun deneyiminde gerçek bir devrim yaratır.

ÖZELLİKLER
+ AIMBOT
+ SMOOTH

+ TRIGGER
+ RADAR
+ ESP ALL

+ GECE MODU
+ SEKMEME (RCS)
+ ONLINE MENU
+ ONLINE CONFIG
+ OBS BYPASS (YAYINCILAR İÇİN HİLE OBSDE GÖZÜKMEZ)
+ AWP CROSSHAIR
+ HITSOUND

+ CHAT

FİYATLAR
1 HAFTA : 3 $

15 GÜN : 6 $
1 AY : 10 $

MENÜ

Ekran_Goruntusu_137.png

Ekran_Goruntusu_138.png

Ekran_Goruntusu_139.png

Ekran_Goruntusu_140.png

Ekran_Goruntusu_141.png

Kullanılan Envanter :

image.png

VİDEOLAR :

Son düzenleme:
ne boş bi satış taktiği bu 100k lık hesapta açtın eee yani waow hemen almalıyım mı demeliyiz :D hilenle değilde böyle açtığın envanterli hesapla övünüp satmaya çalışmanda hilenin ne kadar boktan olduğunu gösterir bence

ne boş bi satış taktiği bu 100k lık hesapta açtın eee yani waow hemen almalıyım mı demeliyiz :D hilenle değilde böyle açtığın envanterli hesapla övünüp satmaya çalışmanda hilenin ne kadar boktan olduğunu gösterir bence
Ne alakası var dostum ben 100.000 lira envanterde açıyorsam demekki kendi hileme güveniyorum 1 dolar hesaplarla açıp göstermiyorum cs 2 için main hilesi satıyorum maini olan adam alır bunu

Wareee

ONAYLANMIŞTIR

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt