Boze.dev Minecraft Cheat Deluxe Edition Lifetime 1.18.2-1.21.1

Tüm kanıtlar vs. konuda verilmiş satış yapmaya çalışan kişinin satış izni bulunmamakta ve kendisi hileleri çalıntı kart ile alıyor. Çalıntı kart olayı sizi ilgilendirmez evet ama hali hazırda olan satış iznide yok.

Son düzenleme:
bilmiyorsan detaylı ve baştan anlatayım ki hesabın ban yiyecek ya öyle ya böyle neyse burası umrum dışında
boze client tos'a göre her hangi bir satış yapmak kesinlikle yasaktır bunun yanında kullanıcının aldığı hesap kullanıldıktan sonra key geri dönüştürülemez ve 2. bir kullanıma sahip olamaz arkadaşımız neurs'unda dediği gibi büyük ihtimalle milleti dolandırmaya çalışıyorsun veya bunu farklı yollarla elde ettin buda öğrenilmesi durumunda boze yetkilileri hesabı banlıyacaktır ki atacağın dekont hiç bir işe yaramıyacak bozenin toslarına göre aykırı satış yapıyorsun buda illegala dönüşüyor bu yüzden satışını yapman yasak burda taraf tuttuğum yok istersen bozenin eksilerinide altta sayayım

bozeyi kısaca açıklamak gerekirse 2b2t ve diğer anarşi sunucuları için gereksiz modullerin olduğu ve ayriyeten ghost modunun olduğu bir client
clientin ne CrystalAurası iyi nede surroundu cpvp atacaksanız bu clientten uzak durun bir ara 2b de boatfly ve flight bypassları vardı ama bunlarda fixlendi bunun yanında scaffoldu vs. bozuk bunlar tabi configlense düzeltilecek hatalar ama almanızı hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum alacaksanız 2b oynuyorum derseniz rus**** alın pvp için fut****, m** (m**nun yapımcısı eskiden r4t atıyordu şuanda ben güvenmiyorum) ghost için istiyorsanız zaten bozeden uzak durun ve prest*** alın isimleri sansürlememin nedeni her hangi bir yönlendirme olmasın sadece öneride bulunuyorum bunları senin gibi illegal yoldan satan çok kişi var yarın bir gün hesap patlayınca yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar :thugdoge: neyse şimdi sana geri dönelim eğerki alan arkadaşlar olacaksa şunu unutmayınki mailde her seferinde 2fa istiyor buda ilk mailin sizde olması demek yani maili almıyacasanız almayın her türlü kanıtı isteyin (lisans anahtarı, ilk mail, satış izni) bozede bir kullanıcı hesabı keye dönüşmediği için bunu farklı yollarla elde ettin gibi geliyor ayrıca sende hangileri var diyecek olursanda f*** beta , r**** , b**** , kon*** , ab*** ve kendi clientimi yapıyorum bunların arasından en berbatları k**** ve b**** almak istiyen arkadaşlarada uyarıda bulunuyorum uzak durun bu konuyu baltalamıyorum sadece kendini akıllı sanmana kızıyorum :eek:
iyi forumlar dilerim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt