Boze.dev Minecraft Cheat Deluxe Edition Lifetime 1.18.2-1.21.1

ozkan11

Gold Üye
Hile 2b2t için de uygun legit oynamak için de uygun 1.18.2 ve 1.21.1 arası sürüleri destekler

Fiyat: 40$ (ciddilere pazarlık olur)
Instagram: savage.1616
Ödeme yöntemi: papara,IBAN

Kanıt: kanıtı yetersiz bulursanız modlara instadan iletebilirim

+ arkadaş d0landırıcı mı değil mi bilemem o derece detaylı konuşmadık ama kendisi bana "boze adminleriyle konuştum satış yapmam için hesabımı keye çevirip verdiler sonra da beni discorddan banladılar" dedi böyle birşeyin olamayacagını imkansız oldugunu bildigim icin gidip bozede ticket açtım (bende boze kullanıyorum) sordum böyle bir olay olup olmadıgını ve satış yapmanın yasak oldugunu onlar da söyledi bana bende konuşmalarımızın sslerini ilettim gerekeni eve geçince yapacagını söyledi sayfayı inceleyebilirsiniz

+ arkadaş d0landırıcı mı değil mi bilemem o derece detaylı konuşmadık ama kendisi bana "boze adminleriyle konuştum satış yapmam için hesabımı keye çevirip verdiler sonra da beni discorddan banladılar" dedi böyle birşeyin olamayacagını imkansız oldugunu bildigim icin gidip bozede ticket açtım (bende boze kullanıyorum) sordum böyle bir olay olup olmadıgını ve satış yapmanın yasak oldugunu onlar da söyledi bana bende konuşmalarımızın sslerini ilettim gerekeni eve geçince yapacagını söyledi sayfayı inceleyebilirsiniz
İlk geldiğinde boş yapicagini anladım 2saattir tastas geciom seninle dekont istedin yarın aticam dediğimde yok almicam fln yaptın zaten en büyük açığı orada verdin işiniz gücünüz ucubelik

Forumdada karma,entropy,drip,dream gibi ghost clientlerin de satışını yapıyorum hepsinin bütün bilgileride bana ait hepsinin dekont pc de mevcut boze dahil developer a yaranmak için boş boş ticket açma kanka sana prim fln vermez

İlk geldiğinde boş yapicagini anladım 2saattir tastas geciom seninle dekont istedin yarın aticam dediğimde yok almicam fln yaptın zaten en büyük açığı orada verdin işiniz gücünüz ucubelik

Forumdada karma,entropy,drip,dream gibi ghost clientlerin de satışını yapıyorum hepsinin bütün bilgileride bana ait hepsinin dekont pc de mevcut boze dahil developer a yaranmak için boş boş ticket açma kanka sana prim fln vermez
kimseye yaranacak halim yok hali hazırda geliştirdigim kendi clientim var umrumda da değil çalıntı kredi kartı kullanarak satın aldıgın birşeyi insanlara satman rahatsız edici dostum sana burada cevap vererek bile prim vermiş oluyorum ama gidip sitenin tosunu okursan sana zaten satış yapamayacagını apaçık belirtiyor bahsettiğin tüm hileleri kontrol ettim ve hepsinde aynı senaryo senden dekont istiyorum bana kalkıp firmanın mailden yolladığı faturayı atıyorsun orada da herşeyi karalamış salak saçma birde yalan söylüyor "kanka ben oynadım ıste bu hıleyle sonra ben gıttım tıcket actım kanka sonra kanka benim keyi sıfırladılar bana key verdıler kanka oyle ıste satmama ızın de verdıler" dıyorsun ama ne hikmetse attıgın ssde satın aldın yazıyor sana bu kadar prim yeter düşük seviye bozeyi satamayacaksın ilettim dev'e gider tekrar o tgden saatlerce bekleyerek aldıgın sayılarla hileni ve benim canım dostum dediğim gibi de çıktı xd

teşekkürler dostum almayı düşünüyordum sayende bilgilenmiş oldum seviliyorsun <3

teşekkürler dostum almayı düşünüyordum sayende bilgilenmiş oldum seviliyorsun <3
%100 olarak kanıtladığım 2 adet ss de yükledim siteye "calıntı k4rt ile almiyorum kendi hesaplarım" dediği için arkadaş sanırım sattığı herşeyi bu şekilde alıyor

7. Satıcının konuya satın aldığı yerden satış izni eklemesi zorunludur.

7. Satıcının konuya satın aldığı yerden satış izni eklemesi zorunludur.
hocam bu sitenin böyle birşey için satışa izini yok ++++ olsa bile arkadaş çalıntı kredi kartıyla almış adminle bizzat konuştum yukarıda da ssleri belirttim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt