Bounty Free Valorant Cheat | Wallhack, ESP | Spoofer & Cleaner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Detect BTW ek olarak dün paylaşılan Gloomy'nin kreki mi diyim pastesi mi diyim öyle bir şey ve kesinlikle UD değil Legit bir oyunla 0 pc'den ban yedim neyse ki Woofer kullanıcısıyım ama Spoofer'ı olmayan kullanmasın
Bu seferlik bişey demeyeceğim birdaki sefere gelip konularımın altına yok dedect yok onun bunun pastesiymiş bilmem neymiş sözlerini görürsem bu konudaki son yorumun olur. Dt olan bir paylaşım yapılmaz!

Son düzenleme:
o yapsa ne farkeder kanki adamlar bunu dcde public paylaşmış burda gold üye olsa nolur
Dostum mevzu riot polisleri dc takip etmiyor forum ve platform takip ediyorlar fixlemek için random bir discord sunucusu takip etmiyorlar mimli noktaları takip edip fixlemeye çalışıyorlar

Koy Yurutulemedi Hatası Nasıl Çozulur ?
Hileyi Yukleye basıyorum loader dan hariç başka bi cmd açılıp kod yurutulemedi diyor ?

oğlum gloomynin keki dir demiyorum idda etmedim zaten sadece gibi ifadesini kullandım dönelim spoof konusuna bak tekrarlıyorum aga , Woofer eğer 20 dakikalığına ben ban yiyene dek patlamadıysa sonra da geri düzelmedyise hileden dolayı ban yedim sorunsuz çalışıyor tamam nadiren esp gidip geliyordu ama sorunsuzdu aimbot bile açmadım garanti olsun diye riske girmemek için ancak 3.maçta ban yedim şu an main hesabıma geri döndüm spooflu şekilde oynuyorum anlatmak istediğim bu o 20 kişi 20 kişi aptal olsun hadi dert değil ben de aptal olayım o da tamam ama aylardır sorunsuz
baya baya öyle demişsin kıral
Feedback_GloomyStore_on_Sellix_-_Opera_1.07.2022_06_44_30.png

Merhaba konuda ki linke tıklayınca başka bir konuya yönlendiriyor?
Edit: Denendi aslanlar gibi çalışıyor helal olsun iyi hile

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt