BONES Adında Bir Dolandırıcıyı Bildiriyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kenzyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dıscorddan dolandırmadı benı terbıyesız herıf telegramdan seslı bıle konustuk ama numarsı yok bende telegram kullandıysan bılıyorsundur zaten sılınıyor mesajjlar.
SANA @root a 3 AYLIK İNİNAL BILGILERIMI ATAYIM ISTERSEN NE DERSİN AYRICA KREDI KARTIM BILE YOK KULLANMIYORUM ATMDEN DE ININALE ATMASSIN BIRAZ AKLIN VARSA DAHA IYI YALAN UYDUR DOLANDIRILAN INSAN bir yerlerini YIRTAR ALMAK İÇİN Kİ 3 AY OLMUŞ SIMDI YAZIYORSUN NE KADAR MANTIKLI SİZCE ??? OTUR OTURDUĞUN YERDE SS LERDE ELIMDE VAR

SANA @root a 3 AYLIK İNİNAL BILGILERIMI ATAYIM ISTERSEN NE DERSİN AYRICA KREDI KARTIM BILE YOK KULLANMIYORUM ATMDEN DE ININALE ATMASSIN BIRAZ AKLIN VARSA DAHA IYI YALAN UYDUR DOLANDIRILAN INSAN G*TÜNÜ YIRTAR ALMAK İÇİN Kİ 3 AY OLMUŞ SIMDI YAZIYORSUN NE KADAR MANTIKLI SİZCE ??? OTUR OTURDUĞUN YERDE SS LERDE ELIMDE VAR
öncelikle dolandırmadıysan bile ban yiyeceksin zaten "https://cheatglobal.com/konu/spoofer-satisi-paylasimi-hakkinda-bilgilendirme.8792/" burda göreceğin üzere kesin bir kural var kocaman yazmışız değil mi bir de şunu ekleyeyim eğer kendisini dolandırdıysan iade etmeni tavsiye ederim bizim radarımıza girenler mutlaka çakılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt