Çalışıyor 🔥 BOMBA KONU - oQeF Universal AI Aimbot - Her oyunda çalışabilen aimbot!

Selam dostlar, dün biraz uykum yoktu gece saatlerinde çok sevdiğim bir oyun olan crossfire için bir aimbot arayışındaydım eski gitleri ve sourcelerimin arasında universal aimbot buldum pek düzgün çalışmıyordu bir kaç iyileştirme ve 5 saatlik upuzun bir model eğitiminden sonra elimde süper bir aimbot oldu.

Programın modeli oqefaio.onnx dosyası trainlenirken 54 farklı oyun 150bin ss kullanarak trainledik, tek kötü yanı kendi takım arkadaşlarını ayırt edememesidir. Program doğrudan insana benzeyen her objenin kafasını ayırt edebilir yani direkt hs'ye aim alan bir yapay zekadır. Kesinlikle işinize yarayacaktır. İsterseniz kendi oynadığınız oyuna özel bir model trainleyip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Fare methodlarında KMBOX,ARDUINO,GHUB,WIN32,APICALL şeklinde tüm fare methodlarını destekler. İyi Forumlar :)

Program Özellikleri
Trigger
Aim
RCS
MagnetAutoscope/shoot
Tüm Fare Methodlarına Uyum
Tüm FPS Oyunlarına Uyum

Medya
Crossfire/CS1.6/CSS/CS2

CS2 Faceit

Fornite

Fortnite Geforce Now

Valorant

GHUB Kurulumu
'u indirip yükleyin.
Hosts'a şunları ekleyin
127.0.0.1 updates.ghub.logitechg.com
127.0.0.1 util.logitech.io

Arduino Kurulumu

KMBox NET Kurulumu

İndirme Linkleri
Rar Pass : oqef
AMD/OLD NVIDIA/INTEL

NVIDIA CUDA ONLY
Rar Pass : oqef

Arduino Dosyaları

Virüs Kontrol Linkleri

Not:
Dostlar bakın yapıp yapamadığınızı bana sormayın, paylaştım yararlanın keyfinize bakın ama insanı darlamayın yok yapamıyorum yok neyi yapsam çalışır vs diye sormayın. Valorantta dahi çalıştırdık. Kafası basan bu sistemi her oyunda çalıştırabilir. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Valo cs falan workmu

Valo cs falan workmu
Valo için makcu yada fwli kmbox gerekiyor, sunshine/moonlight ikilisiyle diğer bilgisayara aktarıp orda açabilirsiniz. Elimde valorant içinde bir trainlenmiş model mevcut ama valorant oynamadığım için herhangi bir söz vermiyorum. CS2 için çalışır evet internetten cs2 için model indirip klasördeki modeli değiştirip kullanabilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
model mi eğittiniz hocam? yolov8 tarzı birşey mi yoksa başka birşey mi

Programdaki modelim yolo26, yolo8 modelleride çalışır evet.
Elinize sağlık hocam, yolonun ilk modellerınde cs için eğitmeye çalışmıştım fakat aşırı uğraştırıcıydı. Emeğinize sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt