BokProPot Crâcked By Tailand Retarded Guy Mennie

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ban yiyen olmadı daha dene istersen menü gelip anında kapanıyorsa uygulama denetleyicisi - geçmiş temel koruma ayarları hepsini kapat
ben 2 el attım ban yedim banı kaldırdım yaklasık 10dk sürdü sonra yeniden denedim açılmadı menü geliyodu ama çalısmıyodu

ben 2 el attım ban yedim banı kaldırdım yaklasık 10dk sürdü sonra yeniden denedim açılmadı menü geliyodu ama çalısmıyodu
Heralde fix yemiş olabilir ban yedigin için geçmiş olsun kanka :/ benimde satın aldıgım hile satıcısına ulaşamıyorum yeniden süremi uzatmak için düzgün bir kaç yer arıyorum :/

Millete daha sen static patch yapamıyorsun diyorsun şimdi gelmiş kendin loader'a döküp memory patch atıyorsun:thonkie:

oyuna yeni başlayacağım hileyle birlekte başlıyalım o zaman :D

Ban yiyen olmadı daha dene istersen menü gelip anında kapanıyorsa uygulama denetleyicisi - geçmiş temel koruma ayarları hepsini kapat
Ücretli sürüm undedected diye biliyorum. Paylaşılan sürüm direkt olarak detected. Kendim 4 farklı ranked açık hesaptan giriş yapıp oynadım. 1, 2, ve 3. hesap 2.tur tamamlanamadan ban yedi. 4. hesap 3. maç bitiminde lobideyken ban yedi. Yine de zevkine bir kaç maçta olsa oynanır. :D

menu geldıgı gıbı gerı kapanıyor 1 sanıye ıcınde neden oyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt