Çözüldü Böyle Bi̇r Hata Aliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xur

Uzman Üye
Merhaba cg ailesi valoranta dün gelen güncellemeden sonra böyle bir hata ile karşılaştım. 100yıl ban yemiş olma ihtimalim var. Konu hakkında bilgisi olan biri beni aydınlatırsa sevinirim. Bu 100yıl banı nereye atıyor vs.

Son düzenleme:
Çözüm
yok knk şuan herkes yeni güncellemeyle birlikte tpm kapalı bir şekilde oyuna giriş yapamıyor aynı şekilde açık olarakta bypasslayanların hepsi fix, 1.5 ay boyunca vpn muhabbetleri yeni yeni çıkmaya başlarken kendim bir şekilde yaptım, normalde hata almayı bekliyordum ama almadım sonra arada yaptığım bi işlem aklıma geldi sayesinde hata almıyorum.
yöntemi sorsam söylemezsin ama madde7 hatası alıyorum farklı bi hata yani

hata:
7.1. Riot Hizmetleri’ni kullanırken şahıslara trolleme yapabilir miyim, şahıslara hakaret edebilir miyim, şahısları tehdit veya taciz edebilir miyim? (Hayır. Böyle bir şey olursa, hesabınızın uzaklaştırılması gibi tedbirler alabiliriz.)
RiotHizmetleri’nden yararlanabilmek için, ikamet ettiğiniz bölgenin...
ne zaman ban aldın yeni updatele mi boost yapıyor muydun
yok knk şuan herkes yeni güncellemeyle birlikte tpm kapalı bir şekilde oyuna giriş yapamıyor aynı şekilde açık olarakta bypasslayanların hepsi fix, 1.5 ay boyunca vpn muhabbetleri yeni yeni çıkmaya başlarken kendim bir şekilde yaptım, normalde hata almayı bekliyordum ama almadım sonra arada yaptığım bi işlem aklıma geldi sayesinde hata almıyorum.

yöntemi sorsam söylemezsin ama madde7 hatası alıyorum farklı bi hata yani

hata:
7.1. Riot Hizmetleri’ni kullanırken şahıslara trolleme yapabilir miyim, şahıslara hakaret edebilir miyim, şahısları tehdit veya taciz edebilir miyim? (Hayır. Böyle bir şey olursa, hesabınızın uzaklaştırılması gibi tedbirler alabiliriz.)
RiotHizmetleri’nden yararlanabilmek için, ikamet ettiğiniz bölgenin bütün kanun, yönetmelik ve düzenlemelerine uymak zorundasınız. Ayrıca, zaman zaman internet sitelerimiz, uygulamalarımız ve oyunlarımızda yayınladığımız kabul edilebilir kullanım ve davranış politikalarımıza ve aşağıda yazılı olan davranış kurallarına (topluca “Kullanım Kuralları”) uymak zorundasınız. Web sitelerimizde, uygulamalarımızda ve oyunlarımızda yayınlanan veya işbu Madde’de yer alan kullanım kuralları dışında da kullanım kuralları olabilir. Nitekim, bu kullanım kurallarını herhangi bir anda değiştirme hakkımız ve söz konusu uygunsuz davranış işbu politikada belirtilmiş olsun veya olmasın, Riot Games’in bütünlüğünü ve ruhunu korumak maksadıyla uygun disiplin tedbirlerini alma hakkımız saklıdır. Geçici uzaklaştırma ve hesabınızın feshedilmesi veya askıya alınması da alınabilecek tedbirler arasındadır.

Aşağıdaki davranışlar, disiplin yaptırımlarına yol açabilecek davranışlara birer örnektir:

Doğru olmadığı halde bir kişi, şirket veya kurum olduğunu iddia etmek (Riot Games çalışanı olduğunu iddia etmek de buna dâhildir) veya Riot Games’den gelen resmi bir iletişim havası verecek şekilde iletişimde bulunmak.
Sizin hakkınızda, Riot Games çalışanları hakkında veya başka oyuncular hakkında kimlik belirtici bilgileri kamuya açık sergilemek.
Başka oyuncuları veya Riot çalışanlarını taciz etmek, takip etmek veya tehdit etmek.
Riot Hizmetleri’nde yer alan Riot Games telif haklarını, markalarını, patentlerini ve başka fikri mülkiyet haklarını silmek, değiştirmek veya gizlemek. Üçüncü şahısların haklarına (patentler, markalar, ticari sırlar, telif hakları, görüntü hakları, ayni haklar ve başka haklar da buna dâhildir) tecavüz eden içerikler aktarmanız yasaktır.
Makul bir şekilde diğer oyuncular için sakıncalı ya da tahkir edici olduğunu düşündüğümüz davranışlarda bulunmak. Küfürlü, zararlı, tehdit edici, tahkir edici, taciz edici, karalayıcı, kaba, müstehcen, cinsiyetçi, önyargılı, seksüel, ırkçı, etiğe aykırı veya herhangi bir başka bakımdan uygunsuz iletişimde veya davranışta bulunmak da buna dâhildir.
Virüs, bozulmuş veri, Truva atı, bot klavye tuş kaydedici, solucan, saatli bomba, iptal robotu ve bunun dışında gerçek şekilde zarar vermeye, zarar verici bir şekilde araya girmeye, gizlice izlemeye veya herhangi bir sistemi, veriyi veya kişisel bilgiyi mayınlamaya, kazımaya veya bunlara el koymaya yönelik başka bilgisayar programı rutinleri içeren içerikleri aktarmak veya aktarılmalarını kolaylaştırmak.
Riot veya bir üçüncü şahıs tarafından Riot Hizmetleri’nin herhangi bir bölümünü korumak veya bunlara olan erişimi kontrol etmek için kurulmuş olan herhangi bir teknolojik önlemi atlatmak, etrafından dolaşmak, geri çekmek, etkinlik dışı bırakmak, tahrif etmek, şifrelemesini çözmek veya herhangi bir başka şekilde etrafından dolaşmak.
Tekrarlayan paylaşımlar yoluyla sohbet akışını kesintiye uğratarak kişisel veya ticari amaçlı olarak mesajların arasına girmek.
Bizim makul bir şekilde başka bir oyuncu için hile oluşturduğunu veya oluşturabileceğini düşündüğümüz her tür eyleme katılmak. Dolandırıcılık veya sosyal manipülasyon yoluyla bunun yapılması da buna dâhildir.
Her ne sebeple olursa olsun, yetkilendirilmemiş olan her tür üçüncü şahıs programı kullanmak. Mod’lar, Hack’ler, hile yazılımları, script’ler, bot’lar, trainer’lar ve herhangi bir şekilde Riot Hizmetleri ile etkileşime giren otomatikleştirme programları kullanmak. Riot Hizmetleri’ne ilişkin her tür iletişimi araya girerek izleyen, taklit eden veya yeniden yönlendiren yetkisiz üçüncü şahıs programlarının tümü ve Riot Hizmetleri tarafından bilgi depolamak için kullanılan hafıza bölgelerinde dolaşarak Riot Hizmetleri üzerinden bilgiler toplayan yetkisiz üçüncü şahıs programları da buna dâhildir.
Halka açık olmayan Riot Hizmetleri alanlarına erişmek veya erişmeye teşebbüs etmek.
Doğru olmadığı halde Riot Games ile bağlantılı olma görünümü veren, kimlik bildirici bilgiler içeren veya tahkir edici, karalayıcı, kaba, müstehcen, seksüel, ırkçı, etik dışı veya herhangi bir başka sebeple uygunsuz olan bir hesap veya kullanıcı adı seçmek. İsimler ve kullanıcı adları ile ilgili işbu kısıtlamayı aşmak maksadı ile yanlış imla veya farklı imla kullanma yoluna gitmeniz yasaktır. Riot Games, şayet makul bir şekilde bir adın işbu hükmü ihlal ettiğini düşünüyorsa size haber vermeden söz konusu adı değiştirebilir ve başka disiplin tedbirleri alabilir. İhlalde ısrar halinde hesabın feshi de bu tedbirler arasındadır.
Canlı oyun oynanması sırasında, oyuna katılmamak, hesaptan çıkış yapmak veya oyunu terk etmek. Riot Games bu verileri zaman içinde izleyebilir ve bir oyuncunun oyun ortasında oyunu terk etme işini fazlaca sık yaptığını tespit ederse geçici uzaklaştırma uygulayabilir. Belirli bir hesabın oyun ortasında oyunu terk etmeye devam etmesi halinde zaman içinde geçici uzaklaştırmanın süresi artar.
Başka birinin hesabı üzerinden oynamak veya bir hesabın statüsünü ya da sıralamadaki yerini “boost” etmek amaçlı faaliyetlerde yer almak.
Başka kişileri, kullanım kurallarını veya işbu Hizmet Şartları’nı ihlal etmeye teşvik etmek veya cesaretlendirmek.
Riot Hizmetleri’ni bizim açık yazılı muvafakatimiz olmadan ticari amaçlı olarak veya bizim tarafımızdan Riot Hizmetleri’ni kullanmayı durdurmanız talep edildikten sonra kullanmak.
8. KULLANICI TARAFINDAN OLUŞTURULAN İÇERİK

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt