Bluetooth

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ryxme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryxme

Master Üye
Merhaba sayın forum üyeleri bizim sokağımızda kendini mafya,kabadayı,erkek sanan çingene topluluğu bluetooth ile bağlanılan ses bombası ile yüksek seste müzik açıp dans ediyorlar.Bu insanları maalesef uyaramıyoruz veya herhangi bir laf söyleyemiyoruz.Bu ses bombasını kapatabileceğim bir olay,bir kod falan yokmu?Ne bileyim bluetootha aşırı bağlanma olayı falan.Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba sayın forum üyeleri bizim sokağımızda kendini mafya,kabadayı,erkek sanan çingene topluluğu bluetooth ile bağlanılan ses bombası ile yüksek seste müzik açıp dans ediyorlar.Bu insanları maalesef uyaramıyoruz veya herhangi bir laf söyleyemiyoruz.Bu ses bombasını kapatabileceğim bir olay,bir kod falan yokmu?Ne bileyim bluetootha aşırı bağlanma olayı falan.Yardımcı olursanız sevinirim.
bluetootha baglanmaya calis belki baglanirsin

Zamanında bir Bluetooth atacker görmüştüm aynı sinyale onlarca hatta 100'lerce istek yolluyordu ve en sonunda saldırı gerçekleşiyor ve 1 tanesi tutuyor'du tutunca eklediğin sesi açabiliyordun tam olarak bende bilmiyorum bildiğim kadarını seninle paylaşıyorum ama bir araştır şimdi bende merak ettim hem senin için hemde kendim için araştırıcam. (ayrıca istersen başka biri adına o adrese ***** yollayabilirim.)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt