bluesky
Bronz Üye
Yaşınızı bizimle paylaşır mısınız?
-21
Daha önce başka forumda görev aldınız mı?
-Görev almadım dreamfancy ekibini takip ediyordum yaklaşık 2 3 yıl oldu
Günlük ortalama aktiflik süreniz kaç saat?
-Şuanlık Çalışmıyorum Üniversite Kısmetse Bu Yıl Diyebilirim Forum Sanırım Yeni Kurulmuş Günlük Olarak da Değişiyor 4 5 3 2 Geceleri Aktif Olabiliyorum
Hangi kategorilerde görev yapmak istersiniz?
-Açıkçası Kodlamada Pek Bir Bilgim Yok Ama Bilgi Sahibi Olmak İstiyorum Bunun İçinde DreamFancy Ekibine Katılmak İsterim Kodlama Konusunda Da Sanırım Detaylı Bir Eğitim Seti Tarzında Detaylı Videolar Gelicektir
Yeteneklerinizden bize biraz bahseder misiniz?
-Herhangi Bir Şekilde Birşey İle Uğraştığımda Bu Beni Mutlu Ediyor Bunu Benmi Yaptım Diye Soruyorum
Ekibimize neden katılmak istiyorsunuz?
-Yakın Buldum O Yüzden Diye Bilirim Onun Dışında Yaptığınız Başardığınız İşler Çok İyi Geliyor Bana Açıkçası
-21
Daha önce başka forumda görev aldınız mı?
-Görev almadım dreamfancy ekibini takip ediyordum yaklaşık 2 3 yıl oldu
Günlük ortalama aktiflik süreniz kaç saat?
-Şuanlık Çalışmıyorum Üniversite Kısmetse Bu Yıl Diyebilirim Forum Sanırım Yeni Kurulmuş Günlük Olarak da Değişiyor 4 5 3 2 Geceleri Aktif Olabiliyorum
Hangi kategorilerde görev yapmak istersiniz?
-Açıkçası Kodlamada Pek Bir Bilgim Yok Ama Bilgi Sahibi Olmak İstiyorum Bunun İçinde DreamFancy Ekibine Katılmak İsterim Kodlama Konusunda Da Sanırım Detaylı Bir Eğitim Seti Tarzında Detaylı Videolar Gelicektir
Yeteneklerinizden bize biraz bahseder misiniz?
-Herhangi Bir Şekilde Birşey İle Uğraştığımda Bu Beni Mutlu Ediyor Bunu Benmi Yaptım Diye Soruyorum
Ekibimize neden katılmak istiyorsunuz?
-Yakın Buldum O Yüzden Diye Bilirim Onun Dışında Yaptığınız Başardığınız İşler Çok İyi Geliyor Bana Açıkçası